O nouă colaborare între Direcția 5 și Lidia Buble, pentru piesa „If You Love Me”

O nouă colaborare între Direcția 5 și Lidia Buble, pentru piesa If You Love Me
Citeste mai mult despre: Lidia Buble, Directia 5, if you love me,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 18 Noiembrie 2022
Data actualizare: 18 Noiembrie 2022
„If You Love Me” este numele single-ului pe care Direcția 5 și Lidia Buble îl lansează la finalul acestei toamne. După ce au cucerit publicul în urmă cu 8 ani cu hit-ul „Forever Love”, Direcția 5 și Lidia Buble colaborează pentru o nouă piesă împreună ce te poartă timp de trei minute într-o călătorie a iubirii.

Compus de către Marian Ionescu alături de Dragoș Badoi și produs de către Șerban Cazan, „If You Love Me” te va cuceri de la primele acorduri și te va purta într-o lume în care iubirea este cea care câștigă chiar de la primul  „te iubesc” spus, iar orgoliile și mândria dispar.

„Sunt entuziasmată de revenirea colaborării mele cu băieții de la Direcția 5, pentru frumoasa piesă «If You Love Me». Este feat-ul pe care publicul l-a cerut și dorit, după succesul cu «Forever Love». Îmi doresc ca această melodie să vă atingă, din nou, inimile, pentru că este dedicată celor care iubesc la cote maxime și luptă pentru dragoste", spune Lidia Buble.

„Ne bucurăm foarte mult de această colaborare cu Lidia, este o artistă foarte talentată, alături de care ne face plăcere de fiecare dată să cântăm. Sperăm că piesa «If You Love Me» să ajungă la sufletele voastre", declară Marian Ionescu.

Noua melodie lansată de Direcția 5 și Lidia Buble vine la aproximativ 24 de ore după ce presa a notat că artista a primit un an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, însă magistraţii au dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, stabilind un termen de încercare pe o durată de 2 ani.

Vezi și: Brad Pitt se mută în România
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!