O nouă melodie de dragoste, lansată de Dan Balan, face furori pe internet. Videoclipul a fost regizat chiar de artist

O nouă melodie de dragoste, lansată de Dan Balan, face furori pe internet. Videoclipul a fost regizat chiar de artist
Citeste mai mult despre: Dan Balan,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 22 Noiembrie 2021
Data actualizare: 22 Noiembrie 2021
Dan Balan este un artist care se implică total în producerea pieselor sale. El își scrie versurile și compune muzica, iar mai nou a devenit regizor. Acum trei zile, interpretul din Republica Moldova și-a bucurat fanii cu un nou videoclip, care reprezintă un omagiu adus dragostei. 

În scurt timp de la lansare, videoclipul piesei în limba rusă „Liubovi kak v pesniah” (O dragoste ca în piese/cântece) a adunat aproape 4 milioane de vizionări pe YouTube. Este un real succes, având în vedere și reacțiile admiratorilor, care s-au arătat fascinați de povestea de dragoste prezentă în video. 

„Nu doar versurile și muzica sunt minunate, dar și videoclipul este o adevărată bomb㔄Dan, îți mulțumesc pentru că transmiți atâta bunătate și dragoste cu această melodie”, „Când vezi acest video îți dorești o asemenea dragoste, o asemenea viață”, „Am plâns. E atâta bucurie, lejeritate și libertare în această piesă. Mi-ai atins sufletul”, au fost doar câteva din miile de comentarii scrise de fani pe YouTube. 


Prin acest videoclip, Dan Balan aduce un omagiu acelor povești de dragoste care durează până la sfârșitul vieții. 


De la sute de mile depărtare
Voi auzi o voce
Mă voi întoarce, ca într-un film 
Iar în el - tu...a mea
În aceeși rochie ca atunci 
Te vei întoarce de peste mări
Și în lumea norilor ne vom trezi”

„Ești un romantic incurabil”, 

i-au mai scris fanii după ce au ascultat piesa. De asemenea, imaginile în care interpretul se sărută cu fata din videoclip au stârnit zvonurile precum că ei ar fi împreună. Deocamdată, Dan Balan nu a confirmat acest lucru. 

Pentru filmări, cântărețul a colaborat cu actrița de origine ucraineană Vladislava Gleba, în vârstă de 23 de ani. Ea este cunoscută în țara natală pentru apariții în seriale TV. 

 

Sursă foto: Instagram/ danbalan

Vezi și

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies