"Ca la 20 de ani", trupa Voltaj pune la bătaie 20 tricouri unicat create manual

Ca la 20 de ani , trupa Voltaj pune la bătaie 20 tricouri unicat create manual
Citeste mai mult despre: trupa Voltaj, tricouri unicat, video,
Data: 08 Octombrie 2019
Trupa Voltaj sărbătorește  20 de ani de hituri, concerte și prietenie în această formulă prin turneul național „Ca la 20 de ani” și un concurs prin care îi răsplătește pe cei mai norocoși fani cu 20 de tricouri UNICAT, handmade, create sub brandul „Cap Aurora”, al designer-ului Irina Marinescu.

Concursul se desfășoară în perioada 4 octombrie – 25 noiembrie 2019 pe site-ul www.EuropaFM.ro, iar toți cei care vor achiziționa sau au achiziționat deja bilete pentru show-ul Voltaj de luna viitoare de la Sala Polivalentă, pot câștigă prin tragere la sorți câte un un tricou Voltaj unicat.

Concertul din 27 noiembrie din București face parte din turneul național aniversar ce are loc în orașe precum Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Timișoara, Satu Mare, Deva, Sibiu, Piatră Neamț și Brăila. În plus, trupa lansează albumul ce poartă numele show-ului aniversar, „Ca la 20 de ani”.

Pe noul material discografic se regăsesc „100 de ani”, „Amprente”, „Cred că-s hip” (feat. Noaptea Târziu), „Nu doar de ziua mea”(alături de Andra), „Las tot”, cele mai recente piese ale trupei Voltaj, dar și alte cinci melodii noi.

Bilete se găsesc pe www.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro și în magazinele partenere și sunt disponibile la următoarele categorii de preț: 50 lei, 75 lei, 100 lei, 150 lei și 200 lei VIP, categorie ce include un meet & greet cu trupa Voltaj după concert.
 

Vezi și Voltaj aniversează 20 de ani
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO