Paul Ilea, muzician și producător muzical, a pregătit un nou proiect: Rustemia!

Paul Ilea, muzician și producător muzical, a pregătit un nou proiect: Rustemia!
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 07 Mai 2021
Data actualizare: 07 Mai 2021
Primăvara aduce schimbări în natură, iar pentru mulți dintre noi a adus și bucuria relaxării măsurilor care ne înconjoară. Tot primăvara aduce și o nouă colaborare muzicală, propusă de Paul Ilea, muzician, dar și lider al formației și producător muzical în cadrul unora dintre cele mai cunoscute emisiuni din cadrul PRO TV, precum Vocea României și Românii au talent, și în curând la SuperStar România.  

Alături de Aris și Taraful De Caliu, Paul Ilea lansează melodia Rustemia. Inițiativa colaborării aparține artiștilor din Taraful de Caliu, care și-au dorit să transmită  muzica si arta interpretării lor mai departe generației tinere, reprezentată de violonistul Aris, de doar 11 ani. Acesta este un copil extrem de talentat aflat la debutul unei cariere promițătoare, fiind personajul central al acestui proiect.

Ieri a fost lansat și videoclipul piesei, regizat de Victor Mihailescu. Realizat de casa de producție Kinelik, avându-i ca producători pe Adrian Comanescu, Paul Ilea și Ciprian Arhire, videoclipul este disponibil pe YouTube. 

Despre noul proiect muzical, Paul Ilea declară: “Rustemul” este un dans vechi românesc din zona Olteniei, cu un ritm atipic. Piesa tradițională de la care am pornit este baza acestui dans, iar ritmul ei m-a inspirat să “croșetez” pe marginea piesei o producție electronică la fel de atipică precum ritmul piesei. RUSTEMIA  este o fuziune între stiluri, o întâlnire între artiști cu un background diferit, o întâlnire între generații, între sunete electronice și cele acustice, între urban și natură”.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies