Paul Ilea, producătorul muzical de la Vocea României, a lansat o super piesă în colaborare cu Damian Drăghici

Paul Ilea, producătorul muzical de la Vocea României, a lansat o super piesă în colaborare cu Damian Drăghici
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 05 Mai 2020
Data actualizare: 05 Mai 2020
Paul Ilea, producătorul muzical și liderul trupei de la Vocea României, a lansat piesa "Alem" în colaborare cu Damian Drăghici. Melodia este un mix între muzica  gipsy și cea electronică. 

Paul Ilea, cel care coordonează de ani buni trupa de la Vocea României, a lansat recent o piesă super fresh. "Alem" este al doilea single care face parte dintr-un proiect inedit format din Paul, Damian Drăghici, Tanasoiu Liviu cunoscut și ca Rime și Cristina Stroe, o fostă concurentă de la Vocea României.

Citește și: În premieră, PRO TV și Universal Music Romania prezintă interpretările live din marea finală Vocea Romaniei 2019!

Melodia este un mix între muzica gipsy și cea electronică, după cum înșuși Paul susține: "E un blend cu aer mistic, între muzică gipsy și cea electronică, exprimând într-un flow organic, caracterul instrinsec al culturii gipsy - enigmă colectivă dată de libertatea adevărată, necondiționată". 

Paul Ilea este muzician, compozitor, producător, DJ, interpret, compozitor de partituri de film și propietar Kult Studio. Acesta combină peisaje muzicale electice, atât electronice cât și acustice. 

Vibrația muzicală a lui Paul include o înclinație naturală spre înglobarea diferitelor genuri muzicale, pe care le combină cu electronica pentru a contura un amestec bogat și texturat de sunete. Paul a primit o mulțime de premii de-a lungul carieri sale. 

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 6: Maximilian: "la 12 ani am câștigat prima mie de euro" 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies