Piesa lui Mario Fresh și Dorian Popa,"Caliente", nr 1 în trending pe Youtube

Piesa lui Mario Fresh și Dorian Popa, Caliente , nr 1 în trending pe Youtube
Citeste mai mult despre: Mario Fresh, Caliente, Dorian Popa,
Autor: Cora Popeanga
Data: 10 Iulie 2019
Mario Fresh și Dorian Popa au adunat peste 2. 800.000 de vizualizări pe YouTube și sunt în acest moment pe prima poziție în #trending. 

Mario Fresh și Dorian Popa au lansat piesa “Caliente” în urmă cu doar o săptămână. Melodia se bucură de un succes răsunător. 

 Alex Velea s-a lăudat pe internet cu reușita protejatului său, Mario Fresh. 

"Asta e baiatu’ meu, care a dat cu “internesu’”, vara si mai ales inimile noastre, in aer! @goldenboymario #1 ",  este mesajul pe care Velea l-a postat pe pagina lui Instagram. 

 

   

Mario Gălățeanu provine dintr-o familie care a înțeles că muzica e calea pe care trebuie să meargă atât el, cât și sora lui, Raluca.

 

Amândoi au făcut cursuri și au început să participe la festivalurile pentru copii din România, unde au câștigat premii peste premii. Sub numele de Blue Angels, au participat la Mamaia Copiilor, unde au luat că duet unul dintre premii.

 

Când avea 11 ani, Mario Gălățanu a mai primit încă o recunoaștere a talentului, în Belarus, la Festivalul Slavianski Bazaar, de unde s-a întors cu un premiu de 5.000 de dolari.

 

Mario a cucerit publicul si juriul atunci cand a participat la Romanii au talent. Carismatic și cu un zâmbet adorabil, puștiul a reușit să ajungă în anul 2011 pana in semifinala show-ului transmis de ProTV. 

 

După participarea la Românii au talent, cariera muzicală a lui Mario a început să se contureze frumos. Puștiul talentat s-a remarcat mai întâi sub numele de scenă Fresh Kid. După ce l-a întâlnit pe Alex Velea, iar artistul s-a implicat în dezvoltarea calităților sale muzicale, Mario a devenit celebru drept Mario Fresh.

 

În prezent, Mario are o relație cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca, iar cei doi sunt extrem de apreciați pe rețelele de socializare. 

Vezi și : Mario Fresh si Alexia, iubire pusa la incercare

Asculta piesa "Caliente" mai jos:
Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO