Raluka a lansat o nouă melodie din Proiectul Balkanic: #EMA

Raluka a lansat o nouă melodie din Proiectul Balkanic: #EMA
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 10 Iunie 2020
Data actualizare: 10 Iunie 2020
Raluka a lansat #EMA, ce-a de-a doua melodie din Proiectul Balkanic. Cu un timbru aparte și cu o putere incredibilă în voce, artista este considerată ca fiind una dintre cele mai bune voci din industria muzicală autohtonă.

Raluka se laudă cu un adevărat palmares de piese în diferite genuri muzicale. O fire puternică și cameleonică, artista nu ezită niciun moment să accepte noi provocări și să încerce diferite stiluri muzicale.

Raluka a început împreună cu unii dintre cei mai buni instrumentiști de la noi un nou proiect, #ProiectulBalkanic. EMA, ce-a de-a doua piesă din acest proiect, este o melodie veche, din folclorul românesc, reorchestrată și cântată în manieră proprie de artistă și trupa sa.

„La acest proiect ne gândim de ceva timp. Am avut norocul de a găsi cei mai buni instrumentiști de la noi, deschiși către această provocare. Pentru că putem și pentru că iubim muzica, formăm o echipă mare și frumoasă, care a reușit să facă o combinație între mai multe stiluri muzicale. Sunt sigură că piesele vor ajunge la voi și că vă veți distra ascultându-le, așa cum o facem noi cântându-le”, a spus Raluka.

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 12: Daragiu, salvat de un cățel
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies