Raluka a lansat piesa „Acum”. „Nu lăsați iubirea să vă scape printre degete”

Raluka a lansat piesa Acum . Nu lăsați iubirea să vă scape printre degete
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 09 Decembrie 2021
Data actualizare: 09 Decembrie 2021
Raluka, una dintre cele mai puternice voci feminine din Romania, cu un timbru vocal inconfundabil, jurat la show-ul muzical SuperStar România, lansează piesa „Acum”, împreună cu HaHaHa Production.

„Acum”, este o piesă de dragoste, sub forma unui ultimatum, acum ori niciodată.

„Acum ” este o piesă de iubire, un wakeup call mai exact. Este o situație actuală cu care se confruntăm fiecare dintre noi, pentru că nu știm să prețuim ce avem, o facem după ce pierdem acel lucru, om sau șansă. Vreau ca voi, cei care ascultați aceasta piesă, să înțelegeți că nu este una tristă, ci din contra este mai mult un sfat. Atunci când întâlniți iubirea, când găsiți acel om din viața voastră, să îl țineți acolo, nu fugiți și nu lăsați iubirea să vă scape printre degete. Eu zic să facem așa: voi ascultați piesa, vă faceți timp pentru iubire și îmi spuneți după ce părere aveți”, declară Raluka.

Colaborarea cu HaHaHa Production a luat amploare în urma unui camp muzical unde au fost compuse „Acum”, dar și multe piese care se vor lansa anul viitor.

Melodia este o coproducție între HaHaHa Production și Ghost Records. Textul și muzica piesei sunt compuse de Dorian Micu, Roland Kiss, Ana Stancu, iar producția îi apartine lui Roland Kiss.


Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Dani Ionescu - „M-au chemat la videochat, la interviu”

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!