Rapperul Lil Nas X, ședință foto controversată pentru lansarea albumului de debut

Rapperul Lil Nas X, ședință foto controversată pentru lansarea albumului de debut
Lil Nas X este un excentric. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 03 Septembrie 2021
Data actualizare: 03 Septembrie 2021
La 22 de ani, Lil Nas X lansează primul album din cariera lui, „Montero”, cu o serie de fotografii șocante. Rapperul a anunțat că așteaptă un „copil” și s-a fotografiat cu burta la vedere. Copilul e albumul său, iar burta e recuzită de film.

Lil Nas X a dezvăluit că se apropie „sorocul”. Albumul său de debut, Montero, va avea lansarea oficială la 17 septembrie și, pentru a celebra acest moment, a realizat o ședință foto cu totul neașteptată.

Rapperul a acceptat să fie fotografiat gravid, în ultima lună de sarcină, îmbrăcat în straie albe și cu o coroniță de trandafiri albi pe cap.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MONTERO (@lilnasx)


Surpriză. Nu-mi vine să cred că anunț asta. Micul meu pachet de bucurie urmează să sosească pe 17 septembrie”, a scris controversatul artist pe Instagram. Vezi AICI de ce e controversat! 

Lil Nas X a măsluit până și o radiografie de sarcină, pentru a le arăta fanilor „minunea” care e pe cale să vină: coperta albumului său.

FOTO: charlie__chops

Se pare că ideea de a poza gravid i-a aparținut, însă rapperul a dezvăluit că cea care l-a convins să o pună în practică a fost stilista lui. 

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies