Roxen lansează piesele din Selecția Națională Eurovision în 5 clipuri diferite care îi dezvăluie personalitatea

Roxen lansează piesele din Selecția Națională Eurovision în 5 clipuri diferite care îi dezvăluie personalitatea
Citeste mai mult despre: Roxen, Eurovision,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 26 Februarie 2020
Data actualizare: 26 Februarie 2020
Roxen lansează Crystal Freckles Session: 5 clipuri cu un vizual cosmic, în care cele 5 piese pe care le va interpreta live la Selecția Națională Eurovision, de pe 1 martie, sunt disponibile în varianta audio de studio.

“Alcohol You”, “Beautiful Disaster”, “Cherry Red”, “Colors” și “Storm” sunt prezentate într-o manieră minimalistă, cu Roxen în prim-plan, în diferite ipostaze ale personalității sale artistice.

În fiecare dintre cele 5 piese și vizualuri, Roxen are o comunicare directă și sinceră cu publicul, deschizându-și sufletul și spunându-și povestea prin muzică. Fiecare clip dezvăluie câte o latură a artistei: de la o prezență cosmică și diafană, la o apariție suprarealistă, într-un costum geometric ce sfidează parcă legile gravitației. 

„Totul a fost ca o joacă de culori, emoții și costume. M-am simțit ca într-un vis căruia i-am creat o coloană sonoră. Prin aceste clipuri, aș vrea ca oamenii să mă cunoască mai bine, să înțeleagă cine sunt cu adevărat!”, a declarat Roxen. 

Clipurile au fost realizate de către NGM Creative (DOP Alexandru Mureșan/ Regie: Bogdan Păun), grafica îi aparține lui Mihai Sighinaș, iar conceptul de imagine a fost creat și implementat alături de Alex Ifimov (make-up), George Cozma (hair) și Mădălina Preda/ RD Styling (styling). Producția a fost realizată de Loops Production. 

Fiecare element din decor, culori și compoziție este perfect studiat, pentru a exprima ceea ce este Roxen în interior, pentru a-i dezvălui emoțiile și pentru a oferi publicului o imagine autentică.

Regizorul Bogdan Păun a declarat: „Întreg conceptul a fost construit în jurul artistei, ea a fost sursa reală de inspirație și am construit tot vizualul plecând de la ceea ce este ea de fapt, de la emoția ei interioară. Mi-am tot imaginat cum este să transpui un vis în realitate, să aduci emoția și gândurile în fața oamenilor, iar Roxen a fost sursa și modelul perfect. Ne-am înteles dincolo de cuvinte!”

Roxen se pregătește intens pentru Eurovision, merge zilnic la lecții de canto, dans, dicție, are o echipă de stiliști și un coach. În același timp, susține concerte live și participă la emisiuni radio și TV. Dupa Selecția Națională, care va avea loc pe data de 1 martie, la Buzău, artista va lansa și două videoclipuri pentru două dintre piesele înscrise în competiție.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies