Rupe toate topurile muzicale din străintate și are un fizic impresionant! Care este secretul cântăreței Minelli?

Rupe toate topurile muzicale din străintate și are un fizic impresionant! Care este secretul cântăreței Minelli?
Citeste mai mult despre: Minelli, Mariola, radio, topuri muzicale,
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 21 Iulie 2020
Data actualizare: 21 Iulie 2020
Este un artist desăvârșit, este solistă, compozitoare, textieră și mama a doi copii absolut superbi! Cât sacrifiu se află în spatele acestor lucruri? Ne-a spus chiar ea într-un interviu de excepție pentru site-ul protv.ro

S-a remarcat cu celebra piesă "Mariola", cântec care a propulsat-o săptămâni întregi pe primele locuri ale radiourilor din România, dar și din afara țării. Piesa ei a adunat peste 18 milioane de vizualizări pe YouTube, s-a auzit în multe țări din Europa, Asia și America Latină, i-a adus încasări semnificante dar și o notorietate demnă de admirat pentru un artist. 

Minelli ne-a povestit în cadrul interviului că nu există o "rețetă" perfectă pentru a face un hit, ci pur și simplu trebuie să prindă la public, pentru că el este cel care decide. 

De-a lungul timpului a colaborat cu diverși artiști, a lansat mai multe piese precum: "Loca", "Separated" sau "Addicted", și încercat pe cât poate să se mențină în formă și să-și împartă viața de artist, cu cea de familie. 

In ceea ce priveste sportul, recunoaște că muncește mult pentru un trup armonios și că se simte într-o stare de spirit extrem de bună! Are un antrenor care o "muncește mult" iar rezultatele chiar se văd. 

Vezi Video de mai jos:

"Vin la sala cât pot de des și încerc să mănânc echilibrat. Deși înainte credeam că treaba asta cu mâncatul este un mit, mi-am dat seama că trebuie să am grijă și la alimentație. 

Datorită lui Florin am reușit să scot din alimentația mea croissantele, îmi plăceau foarte mult, mâncam aproape în fiecare zi." a mărturisit artista. 

Coming soon 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies