Se știu deja câștigătorii premiilor Grammy 2019? Reacția Academiei Americane de Muzică

Se știu deja câștigătorii premiilor Grammy 2019? Reacția Academiei Americane de Muzică
Autor: Dan L. Brumar
Data: 29 Ianuarie 2019
O listă cu toți artiștii care vor fi premiați în cadrul galei premiilor Grammy din 10 februarie 2019 a ajuns pe internet, provocând discuții aprinse în mediul online.

Gafe monumentale s-au produs de-a lungul anilor în cadrul unor gale celebre de peste Ocean, cum sunt Globurile de Aur și Oscarurile. Ceremonia premiilor Grammy din 10 februarie 2019 stă și ea sub semnul îndoielii, după ce o listă cu toți artiștii care urmează să fie premiați pe scenă în cadrul evenimentului a ajuns pe Twitter, iar de aici în tot mediul online.

Citește și

Conform listei cu premianți, HER ar fi câștigătoarea premiului Grammy 2019 pentru cel mai bun album (HER), iar Cardi B ar urma să primească trofeul pentru cea mai bună înregistrare a anului, alături de Bad Bunny și J Balvin (I like it).

Cardi B nu a câștigat niciun premiu Grammy în carieră, deși a fost nominalizată de șapte ori

„Shallow”, de Lady Gaga, este dat deja ca și câștigător la cântecul anului, iar Taylor Swift este creditată cu trofeul pentru cel mai bun album vocal pop. Într-o postare pe Twitter, artista a glumit amar pe seama acestei „scurgeri” de informații, cerându-le organizatorilor să nu-și schimbe planurile și să o premieze pe bune, în timpul galei din 10 februarie.


Citește și: Grammy 2019. Cine sunt artiștii care vor face spectacol pe scenă


Într-un comunicat oficial, Academia Americană de Muzică a anunțat că lista cu câștigătorii premiilor Grammy 2019 este falsă.

„Nu e nimic legitim aici. Rezultatele premiilor Grammy nu sunt divulgate nici măcar membrilor Academiei de Muzică decât în ziua ceremoniei de decernare a premiilor, când numele destinatarilor sunt livrate de Deloitte în plicuri sigilate.”

Sursa acestor informații este Main Pop Data, un cont de Twitter despre muzică și știri din viața artiștilor care susține că toate datele se regăsesc într-o versiune arhivată a site-ului oficial al Premiilor Grammy.

FULLSCREEN
Se știu deja câștigătorii premiilor Grammy 2019? Reacția Academiei Americane de Muzică
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies