Sensor lansează albumul “SUFFICIENT”, marcând 20 de ani de existență a proiectului înființat în 1999 la Cluj

Sensor lansează albumul SUFFICIENT , marcând 20 de ani de existență a proiectului înființat în 1999 la Cluj
Citeste mai mult despre: Sensor, lansare album, SUFFICIENT,
Data publicarii: 16 Mai 2019
Data actualizare: 16 Mai 2019
Albumul conține 10 piese plus 1 bonus track și este un melanj original de electronic, epic soundtrack, big beat, dub, deep, experimental  Un album conceptual în care fiecare piesă de pe album face referire la un moment sau o piesă din cei 20 de ani de existența a proiectului.

Albumul beneficiează și de un prim single și video -la piesă “Lost În The Sound” feat.Roxanne, un mix unic de dnb cu o voce rock/metal 90s, a la Guano Apes.

Compus și produs de Paul Ilea , albumul “Sufficient” are că voci invitate 2 tinere talente, născute în același an în care se înființa Sensor- Roxanne aka Roxana Morar și Lullu aka Zsuzsana Cerveni, (foste concurente Vocea României) care reușesc să aducă un vibe fresh întregului album .

Sensor surprinde și de dată această prin creativitate , printr-un fusion de genuri absolut unic, și un sound special , deja un trademark al producătorului Paul ILEA.

Sufficient este al 5-lea album al proiectului Sensor, produs la Kult Studio , București, 2019

Proiectul Sensor a fost premiat în decursul anilor cu Mtv Award, RMA, ViP Award etc , a creat de la world music la simfonic experimental, de la deep house la metal, a avut propriul spectacol de teatru în stagiune la teatre precum Bulandra sau Teatrul Național București, turnee internaționale și concerte la diferite festivaluri în Europa, împărțind scenă cu nume că The Prodigy, Korn, Faithless, Kylie Minogue, Chicane,etc.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies