Smiley continuă turneul național Confesiune! Imagini în exclusivitate din culisele concertelor

Citeste mai mult despre: Smiley, confesiune, imagini,
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 31 Octombrie 2018
Data actualizare: 31 Octombrie 2018
Odată cu lansarea celui mai recent album al sau "Confesiune", Smiley a început un turneu național cu același nume, care promite să le aducă fanilor un concert de excepție în principalele orașe ale României, cu ocazia aniversării a 10 ani de HaHaHa Production

Un turneu plin de muzică, emoție, prietenie, familie, iubire și o energie fantastică, de asta au avut parte fanii care au cântat împreună cu Smiley vers cu vers, fiecare piesă în cadrul concertelor din turneul sau național. 

Am sărbătorit 10 ani de HaHaHa Production printr-un concert. Anul acesta mi s-a îndeplinit un vis! Am avut alături de mine, pe scenă, o parte din nouă generație de artiști pe care i-am căutat în ultimii 10 ani, de când am pornit HaHaHa Production. Ei reprezintă mult din mine și din carieră mea de muzician și producător" a declarat Smiley. 

Smiley, sold out la Brașov în Turneul Național “Confesiune”

Fanii din Galați și Iași s-au bucurat deja de magia și emoția pe care Smiley a reușit s-o transmită pe scenă în fața a peste mii de oameni. Dansatori, cupluri de vals, cvartet, proiecții pe pânză, grafică dedicată, toate au creat o confesiune sinceră și completă. 

Seredinschi, fostul concurent de la "Vocea României", tânăr care a devenit cunoscut după lansarea primei piese, "Piesă mea de dor"  va deschide în continuare concertele din cadrul turneului Confesiune.

Detalii despre viață și activitatea lui Smiley se pot găși pe pagină oficială Smiley de pe Facebook, Instagram, Twitter și pe www.smiley.ro, www.hahahaproduction.com

Următoarele concerte:

Bacău: 31 octombrie
Brașov: 5 noiembrie
Cluj-Napoca: 7 noiembrie
Pitești: 12 noiembrie
Craiova: 13 noiembrie
Târgu Jiu: 14 noiembrie
Timișoara: 15 noiembrie
Constanța: 18 noiembrie
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies