Smiley a lansat prima lui piesă despre nimic, iar în videoclip are un invitat surpriză

Smiley a lansat prima lui piesă despre nimic, iar în videoclip are un invitat surpriză
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 20 Mai 2019
Data actualizare: 22 Mai 2019
Smiley a lansat Song about nothing, o piesă despre nimic, cu un clip filmat în Los Angeles, alături de versiunea sa 2D.

“Ideea cântecului este de a face ceva din nimic. Cu toții facem multe lucruri când spunem că facem nimic. Mi s-a părut o temă inedită și foarte funny, am căutat și am constatat că nimeni nu a făcut vreodată o piesă despre nimic, așa că am decis să abordez eu această temă nouă, nimicul care mereu înseamnă de fapt ceva. Eu sunt și un mare fan al serialului Seinfeld, care este cel mai mai tare serial despre nimic, și mi-am dorit și eu să fac o piesă despre nimic care să spună ceva și nu a fost simplu deloc, dar a fost foarte plăcut”, mărturisește Smiley.

Ascultă piesa mai jos!

În clipul piesei apare Kidd Strobe, contorsionistul de la Românii au talent, sezonul 9. Bonebreaker a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu.  

Song about nothing îl inițiază în lumea 3D a zilelor noastre pe Smiley în format 2D, o operă de artă bricolată cu grijă de Dan Cattell, un artist din Philadelphia, pasionat de a transforma în realitate personaje 2D din animații și jocuri electronice. Smiley este primul om în carne și oase căruia îi face costumul cu versiunea sa 2D.

„Ne-am dorit să ilustrăm ideea de a fi 2D într-o lume 3D, iar eu sunt oricum pasionat de jocuri pe calculator, așa că aducerea în realitate a look-ului de joc mi s-a părut genială. Smiley 2D s-a dovedit a fi foarte cuceritor, a stârnit nenumărate reacții pozitive pe străzile din America unde a fost filmat videoclipul. Se oprea lumea să facă poze cu el și să-l învețe diverse lucruri când îl vedea dezorientat”.

Clipul piesei Song about nothing a fost filmat de o echipă de finlandezi stabiliți în America, în mai multe zone din Los Angeles, downtown, pe plajă, la ocean, lângă un stadion, iar filmările au început dimineață, la răsărit, și s-au terminat cu un dans haios pe plajă cu toate cele 30 de personaje care au jucat în poveste.    

Song about nothing, piesa cu un sound nou și happy, ce aduce în zilele noastre elemente de pop-reggae din anii ’90, este prima dintr-o serie de piese în limba engleză pe care Smiley își dorește să le lanseze în viitorul apropiat și cu care speră să ajungă în viețile și playlisturile cât mai multor oameni din întreaga lume. 

„Am multe piese în engleză făcute deja pe care abia aștept să le aduc la lumină. Am decis să lansez mai multă muzică veselă și pozitivă, pentru că e prea puțină veselie în lume”, mai spune Smiley.

Vezi și: Gianina nu mai vrea să audă de Smiley
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies