Smiley anunță megaconcert pe 31 mai, la Sala Polivalentă, din București

Smiley anunță megaconcert pe 31 mai, la Sala Polivalentă, din București
Citeste mai mult despre: Smiley, Bucuresti, concert, Sala Polivalenta,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 23 Martie 2022
Data actualizare: 23 Martie 2022
După mai bine de 2 ani, artistul Smiley își va alina cel mai mare dor, acela de publicul său, și va susține un megaconcert, la Sala Polivalentă din București, pe 31 mai, de la ora 20.00.

Cele mai iubite piese din istoria sa, cele mai tari momente de dragoste, dans sau descătușare de emoții, cel mai intens schimb de energie și cea mai sinceră invitație la distracție împreună, toate sunt promisiunile lui Smiley alaturi de #ceamaitaretrupadinsudestuleuropei pentru întâlnirea live din 31 mai, de pe scena Salii Polivalente. 

Concertul lui Smiley de la Sala Polivalentă a bifat deja un record ca eveniment al unui artist român, pentru că ideea lui s-a născut spontan pe pagina de facebook a lui Smiley și s-a transformat în realitate sub privirile și în rafala de comentarii ale celor din comunitatea sa online. Parcursul de la dorință, la idee, apoi la organizare și punere în vânzare a biletelor a fost unul record, pentru că a durat nu mai mult de 10 ore și a fost poate cel mai inedit și rapid din industria evenimentelor din România. 

Totul a pornit de la o postare nostalgică pe care Smiley a făcut-o pe pagina sa de Facebook în momentul în care a urcat o poză de la concertul său din 2019 de la Sala Polivalentă, cu un mesaj de dor și de dorință de a retrăi un asemenea moment după mai bine de 2 ani de pauză. Pe lângă reacțiile de afecțiune ale fanilor săi, s-a strecurat un comentariu ferm al organizatorului concertului din 2019, Sublime, care i-a făcut live, pe Facebook propunerea lui Smiley de a repeta experiența în 2022.

A fost doar scânteia care a aprins dorința celor din industria de evenimente de a se reîntoarce la normalitate și a iubitorilor de muzică de a se bucura din nou de muzica live. Au aderat la idee live și cei de la platforma iabilet pentru a pune în vânzare evenimentul, cei de la HaHaHa Production care deja au început să lucreze la grafica afișului de anunț al concertului, dar și partenerii media din 2019 care și-au manifestat susținerea și pentru concertul din 2022. 

Totul sub privirile uimite ale lui Smiley și ale comunității sale care practic au trăit live, pe Facebook transformarea în realitate a unei dorințe exprimate cu sinceritate printr-o simplă postare.      

„Pentru orice artist o întâlnire live cu publicul este ca o întâlnire față în față cu cea mai mare iubire a vieții lui. Concertul din 31 mai, de la Sala Polivalentă, este pentru mine picătura de apă vie după un drum luuung, de doi ani, prin arșiță. Poate credeți că exagerez, dar nu cred ca există artist care să se simtă întreg doar făcând muzică și comunicând pe rețelele sociale, pur și simplu e ca o declarație de dragoste pe care nu o poți face live, ca să primești și răspunsul, îți lipsește elementul esențial, schimbul de emoții, de reacții, ești mereu în căutarea sufletului de la capătul celălalt al dialogului. Iată că această așteptare se termină și este înlocuită la fel de intens, recunosc, de pregătirea pentru marea reîntâlnire care și ea este generatoare de emoții uriașe. Vă invit la poate cea mai așteptată și dorită întâlnire artistică a ultimilor doi ani din cariera mea”, mărturisește plin de emoție Smiley despre primul său concert mare după 2 ani de pandemie. 

Detaliile despre marea reîntâlnire dintre Smiley și publicul său se vor regăsi în următoarea perioadă pe canalele oficiale ale artistului, ale HaHaHa Production și ale organizatorului evenimentului, Sublime. Biletele la megaconcertul Smiley din 31 mai, de la Sala Polivalentă, se pot cumpăra de pe iabilet.ro, de AICI.

Vezi și: Cum să slăbești pe TikTok
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!