Smiley si Delia lansează „Ne vedem noi”

Smiley si Delia lansează bdquo;Ne vedem noi
Autor: Iulian Ioncea
Data: 05 Octombrie 2020
Smiley și Delia lanseaza „Ne vedem noi”, o piesă-eveniment, considerată de public și de cei din industria muzicală ca fiind cea mai așteptată colaborare din muzica pop românească a ultimilor ani.

„Știu că publicul ne cere de mult timp o piesă împreună, însă eu nu pot face colaborări decât atunci când simt că e piesă potrivită. Abia după ce am compus și am înregistrat «Ne vedem noi», am simțit că este o piesă pentru noi doi. Pur și simplu mood-ul piesei mi s-a părut potrivit cu stilul și cu vocea Deliei. Așa i s-a părut și ei și iată-ne lansând piesa”, povesteste Smiley. 

Citește și

Piesa „Ne vedem noi” s-a născut la începutul pandemiei, într-o perioadă în care oamenii nu se puteau vedea unii cu alții, când Smiley, abia întors din SUA, a decis să se autoizoleze în casa sa, împreună cu o parte dintre colegii de la HaHaHa Production alături de care fusese plecat: „Eram în mansarda mea, alături de Lucian Nagy și de Șerban Cazan, fiecare dintre noi era departe de ai lui, de persoanele iubite, și așa a apărut «Ne vedem noi». În perioada aceea făceam multe live-uri pe Facebook și pe YouTube și chiar am cântat atunci, la cald, părți din piesă oamenilor care erau pe recepție. Abia după ce am terminat-o am simțit că-i lipsește dimensiunea feminină, că este de fapt un dialog muzical între un el și o ea și iată că, după o altă perioadă de lucru, auziți acum varianta ei finală, cu Delia”.

Lansarea piesei „Ne vedem noi” este o saăbătoare pentru iubitorii de muzică, dar și pentru artiștii care o interpretează. „Sunt fericită pentru că, în sfârșit, lansăm această piesă. Mă bucură mult colaborarea cu Smiley, prietenul pe care parcă îl știu de o viață. E neschimbat: mereu creativ, fericit și zâmbitor. Această colaborare a venit de la sine. E o piesă care ne sensibilizează și sperăm să ajungă cu căldură în sufletele tuturor”, declară cu entuziasm Delia. 

Co-producție HaHaHa Production, Delia și Cat Music, cu muzica semnată de Smiley, Lucian Nagy și Șerban Cazan, cu versurile scrise de Smiley și producția muzicală semnată de Lucian Nagy și Șerban Cazan, piesa „Ne vedem noi”, cântată de Smiley împreună cu Delia, vorbește despre revederea după o perioadă de schimbare.

„Expresia «Ne vedem noi» poate avea nenumărate sensuri și poate fi spusă pe multe tonuri, așa că lăsăm ascultătorii să-și descifreze mesajul în tonul potrivit lor și poveștii pe care o trăiește fiecare”, adaugă Smiley, a cărui activitate poate fi urmărită pe canalele sale oficiale de YouTube, Facebook, Instagram și Tik-Tok.

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Jesús del Cerro: Regizorul „VLAD” divulgă secretele serialului

FULLSCREEN
Smiley si Delia lansează „Ne vedem noi”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies