Concertul lui Smiley de la București, sold-out! A anunțat încă un spectacol pe 22 decembrie, la Sala Polivalentă

Concertul lui Smiley de la București, sold-out! A anunțat încă un spectacol pe 22 decembrie, la Sala Polivalentă
Citeste mai mult despre: Smiley, concert, Sala Polivalenta,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 04 Decembrie 2019
Smiley face sold-out și la București, la Sala Polivalentă, cu concertul din 21 decembrie, din cadrul turneului @Smiley_Omul, cel mai mare turneu național susținut de un artist român.

Organizatorii turneului anunță că la spectacolul din 21 decembrie, biletele de la toate categoriile sunt epuizate și că bilete disponibile se mai găsesc doar la cel de-al doilea concert de la București, din 22 decembrie, tot la Sala Polivalentă care se pot cumpără încă de aici: https://bilete.smiley.ro.

Citește și

Până să ajungă cu concertul la București, turneul @Smiley_Omul a fost un adevărat maraton, cu un bilanț care depășește toate recordurile de pe piață concertistică din România: șase săptămâni de turneu, 14 orașe, peste 5500 de km parcurși, peste 20 tone de aparatură tehnică folosită la fiecare concert, peste 50 de ore de muzică live, zeci de mii de fotografii și îmbrățișări cu Smiley la finalul concertelor, 35 000 de spectatori, aproximativ 200 de oameni implicați în organizare.

„@Smiley_Omul a fost un turneu cât o viață de om și nu mă refer la cifre și bilanțuri, ci la emoțiile trăite și simțite de mine în cel mai mare turneu pe care l-am făcut eu până acum. A fost cel mai frumos schimb de energie cu putință la fiecare concert, miile de mâini ridicate, refrenele cântate împreună, îmbrățișările copiilor de la finalul concertelor, bucuria transferată de la fiecare om în parte către mine mă fac să fiu recunoscător și copleșit. Mi-am dorit să fac un turneu despre om, cu toate emoțiile, etapele, dar și imperfecțiunile sale, mi-am dorit să construiesc un show actual, complet, în care muzică, tehnologia, set-up-ul impresionant al scenei să se împletească perfect cu sensibilitatea din fiecare dintre noi și am primit în schimb enorm. Mulțumesc fiecărui om care a ales să trăiască alături de mine povestea @Smiley_Omul”, a declarat emoționat Smiley pregătit să susțină ultimele acte din maratonul sau concertistic din 2019.

FULLSCREEN
Smiley, sold-out la Bucuresti și anunță încă un concert pe 22 decembrie, la Sala Polivalentă
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies