Smiley vorbește pentru prima dată despre noua lui piesă, în care sute de mii de români s-au regăsit deja

Smiley vorbește pentru prima dată despre noua lui piesă, în care sute de mii de români s-au regăsit deja
Autor: Dan Brumar
Data: 11 Septembrie 2018
Smiley transmite un mesaj adaptat vremurilor actuale în noua sa piesă, realizată împreună cu Dorian. Românii s-au regăsit deja în versurile ei.

La o săptămână după lansarea primului single din acest an, “Aprinde scânteia”, piesă-manifest a generațiilor de tineri, Smiley a primit sute de mesaje de la oameni care s-au regăsit în versurile cântecului: “Cu toții avem nevoie de încurajări, în condițiile în care totul în jurul nostru pare construit după reguli pe care nu le înțelegem. Noi credem că nimic nu este imposibil. Am lucrat cu Dorian la această piesă și am făcut-o pentru noi înșine, gândindu-ne la lupta pe care o ducem zi de zi ca să facem ceea ce ne place. Trăim niște ani în care totul se schimbă, tehnologia ne-a acaparat viețile, nu știm exact care e drumul pe care să o luăm, în jurul nostru se întâmplă lucruri a căror valoare nu o înțelegem exact”, povestește Smiley.

Prima piesă din acest an este un featuring cu Dorian, și el artist HaHaHa Production, despre care Smiley spune că e un “scriitor foarte talentat, alături de care am scris multe piese”. Pentru “Aprinde scânteia”, Smiley și Dorian au lucrat cu producătorii Șerban Cazan și Roland Kiss. Ascult-o mai jos!

“Aprinde scânteia” este o declarație pentru ieșirea din tipare, un îndemn pentru generațiile de tineri să lupte pentru idealurile lor, pentru păstrarea libertății de a fi și de a alege. Piesa a fost gata în trei zile, iar artistul a hotărât să o și lanseze, fără să stea pe gânduri: “Cred că este piesa pe care am scris-o cu cea mai mare ușurință pentru că simțeam de mult timp să spun aceste lucruri. I-am dat drumul pe YouTube și imediat au urmat reacții de la oameni care s-au regăsit în versuri. Fără niciun efort sau artificiu de promovare piesa a ajuns la cine trebuia să ajungă. Eu cred în puterea muzicii și știu că această piesă va merge mai departe”, completează Smiley.

Cu o lună înainte de a începe primul turneu național #Confesiune, Smiley face acest statement muzical actual: “România trece de ceva timp printr-o perioadă tulbure, iar eu îmi doresc să cânt despre ceea ce trăim astăzi. Dorian și cu mine am simțit că trebuie să spunem că există speranță, că trebuie să ne ascultăm vocea interioară, că unii români au reușit pentru că au crezut în ei înșiși și pentru că au luptat pentru visurile lor”.

Piesa este produsă în studiourile HaHaHa Production și lansată alături de Cat Music.


Smiley pleacă în turneu național

După concertul de pe 2 iunie 2018, de la Arenele Române, Smiley începe un turneu național care va aduna peste 20.000 de oameni în toată țara. Turneul #Confesiune va începe pe 29 octombrie 2018, la Galați, și va continua pe 30 octombrie 2018 la Iași, la Sala Sporturilor; pe 31 octombrie 2018 - la Bacău, la Teatrul de Vară “Radu Beligan”; pe 5 noiembrie 2018 - la Brașov, la Sala Sporturilor; pe 7 noiembrie 2018, la Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă; pe 12 noiembrie 2018, la Pitești, la Casa de Cultură a Sindicatelor; pe 13 noiembrie 2018 - la Craiova, la Sala Polivalentă; pe 14 noiembrie 2018 - la Târgu Jiu, în Sala Sporturilor; pe 15 noiembrie 2018 - la Timișoara, în Sala Sporturilor “Olimpia”, și se încheie pe 18 noiembrie 2018, la Constanța, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Biletele pot fi achiziționate pe https://www.iabilet.ro/tag/Turneu-Smiley-Confesiune

Organizatorii turneului național Confesiune sunt HaHaHa Production și Sublime România, una dintre cele mai mari agenții de profil din industria muzicală din România, care are în portofoliu organizarea unor importante turnee naționale pentru cele mai mari trupe rock autohtone dar și a unor show-uri concept precum Stand Up Olympics sau Ca Pe Vremuri.

FULLSCREEN
Cum sună „Aprinde scânteia”, noua piesă a lui Smiley în care sute de mii de români s-au regăsit deja
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO