Snoop Dogg și-a șters filmulețele de la protestele din România după ce concertul său din țara noastră a fost anulat

Snoop Dogg și-a șters filmulețele de la protestele din România după ce concertul său din țara noastră a fost anulat
Citeste mai mult despre: Snoop Dogg,
Data: 29 August 2018
Snoop Dogg și-a șters imaginile de la protestele din România.

Rapperul și-a șters filmulețul de la protestele din România, pe care îl publicase pe Instagram. 

Gestul lui Snoop vine în contextul în care spectacolul pe care Snoop îl anunțase pentru miercuri a fost anulat. Evenimentul urma să aibă loc azi, la Arenele Romane. 

În 12 august, muzicianul publicase pe contul său de Instagram un clip video de la protestele de pe 10 august din Bucureşti în care un bărbat ataca jandarmii. În 24 de ore imaginile au adunat atunci 2 milioane de vizualizări şi aproape 12.000 de comentarii. Imediat după anunțul anulării spectacolului lui Snoop din România, clipul a dispărut de pe contul rapperului.

Rapperul Snoop Dogg a fost în atenția presei și pentru că va lansa în luna octombrie a acestui an o colecție de rețete gastronomice. 

Cartea va include 50 de rețete din „colecția personală” a artistului, printre care și rețete sofisticate cu pui, homar, dar și gustări mai ușor de preparat, precum napolitane cu gin și suc de fructe, precizează editura Chronicle Books. 

Reprezentanții editurii au mai precizat că volumul va purta numele "From Crook to Cook” (n.r. "De la găinar la Bucătar") și au adăugat că potențialii cumpărători pot să o folosească liniștiți pentru că printre ingredientele rețetelor lui Snoop nu se numără și cannabis-ul.

Rapperul american nu e la prima lui lansare de carte. Snoop, renumit pentru pasiunea sa pentru marijuana şi trabucuri, a mai lansat și în 2012 o carte intitulată "Rolling Words", ale cărei pagini erau fabricate din foiţe pentru rulat ţigarete cu marijuana. 

Cartea lui Snoop din 2012, ale cărei pagini se puteau fuma

Snoop Doggy Dogg (mai apoi Snoop Dogg) a debutat în 1992 pe scena hip-hop din Los Angeles şi și-a combinat cariera muzicală cu tot felul de alte businessuri conexe, care s-au axat pe domenii diverse - de la industria fotbalului și până la cea pornografică.

Snoop Dogg e în prezent gazda unei emisiuni TV pe care o realizează împreună cu vedeta de televiziune Martha Stewart. Emisiunea lor, "Martha and Snoop’s Potluck Dinner Party", a fost nominalizată la premiile Emmy în 2017.

FULLSCREEN
Snoop Dogg și-a șters filmulețele de la protestele din România după ce concertul său din țara noastră a fost anulat
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO