Sore a lansat un nou single despre captivitate și eliberare, „Lânga tine”

Sore a lansat un nou single despre captivitate și eliberare, bdquo;Lânga tine
Autor: Redactia
Data publicarii: 14 Ianuarie 2020
Data actualizare: 14 Ianuarie 2020
Sore este captivă într-o închisoare în videoclipul regizat de ea pentru noua piesă „Lângă tine”

În noul single „Lânga tine” este continuarea poveștii redate tot sub semnătura ei regizorală în clipul „Cum să mă las”, lansat de Sore la începutul iernii cu un succes mare în online.

Într-o celulă semiobscură, cu pereții scrijeliți cu zilele rămase până la eliberare, cu mâinile legate la spate, cu hainele murdare și pătate de sânge, rănită, cu ochii pierduți ca după o tortură a martorilor, Sore spune metaforic și foarte puternic vizual povestea captivitatii într-un trecut sau prezent dureros.


„Am ales o închisoare ca decor principal pentru clip pentru a sugera încorsetarea în care ne ținem singuri, o închisoare a minții. Tot clipul este o metaforă, este o călătorie spirituală, de la tortură, la evadare, la regăsire. Finalul videoclipului explică simplu și curat că noi suntem și judecătorii, dar și salvatorii noștri.”
, explică artista ideea care a stat la baza creației ei. 

Piesa „Lângă tine” vorbește despre sentimentele care se nasc în urmă unei relații toxice, despre captivitate și despre eliberare: „Știm cu toții cum e, toți ne-am lovit de o astfel de stare la un moment dat, într-o formă sau altă, romantică sau profesională, iar în clip am dorit să subliniez faptul că doar noi suntem responsabili pentru puterea pe care o oferim altor oameni asupra noastră.



Noi suntem singurii care putem opri un abuz, de orice natură, asupra noastră. Puterea este în noi și trebuie să o conștientizăm, să învățăm să ne iubim și să ne prețuim.”, declara Sore despre mesajul noii sale piese „Lângă tine”.  

Ghidată după principiul că cel mai important nu este ce ți se întâmplă, ci ce înveți din ce ți se întâmplă, Sore își transpune doar experiențele personale în arta sa.

„Nimic din ceea ce scriu, compun, regizez, comunic nu-mi este străîn. Toate experiențele din viața mea se regăsesc în arta mea și nu știu dacă aș putea fi mulțumită de mine dacă lucrurile ar sta altfel. Îmi doresc ca cei care ascultă piesa să simtă că nu există barometru pentru suficientă, există doar păreri, principii și oameni diferiți. Iubirea de sine este cea mai importantă și doar ea atrage, în urma ei, respect, armonie și admirație.”, mărturisește artista Sore despre noul ei proiect. 


Piesă Media Pro Music, produsă de HaHaHa Production, „Lângă tine” are muzică semnată de Roland Kiss, Ionuț Cozma (John), Șerban Cazan, versurile scrise de Miruna Iova și Vlad Cireșan și videoclipul regizat de Sore. 




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies