VIDEO Sore și Seredinschi aruncă cu “Praf de stele”

VIDEO Sore și Seredinschi aruncă cu  Praf de stele
Citeste mai mult despre: Sore, praf de stele, Seredinschi,
Autor: Mihai Burlacu
Data: 07 Noiembrie 2018
Sore și Sere aruncă cu “Praf de stele”, un nou single care împrăștie magie, produs în studiourile HaHaHa Production și lansat împreună cu MediaPro Music și Cât Music.

Am scris *Praf de stele* pentru că îmi doresc că tot ceea ce trăiesc să nu se schimbe. Mi-am adus aminte de copilărie, când mă prefăceam că fac magie, aruncând cu bucățele de hârtie… așa văzusem în filme. De aici a pornit inspirația: să îngheț timpul, sentimentele și trăirile printr-o piesă magică”, dezvăluie Sore.

Piesa *Praf de stele* are un concept inedit, creat de Sore, mă bucur mult că am participat. Lucrurile s-au întâmplat foarte rapid, spontan, a fost o zi obișnuită la studio, la HaHaHa Production, care s-a transformat într-o sesiune cu Sore. Șerban Cazan, producătorul piesei, mi-a arătat instrumentalul, mi s-a părut foarte cool și de acolo… magie”, adaugă Seredinschi.          

Sore spune că îi place foarte mult timbrul vocal al lui Seredinschi și alegerea colegului ei de la HaHaHa Production că partener pentru această piesă nouă i s-a părut una firească: “Cred că este un artist valoros din noul val și mă bucur să fiu prima lui parteneră de duet”.

Conceptul clipulului îi aparține lui Sore, iar regia este semnată de Isabela Szanto: “Cu această piesă deschid ușa spre o altfel de Sore. Pentru mine, libertatea în exprimarea artistică este cea mai importantă. Welcome to my magic land!”, adaugă artista.

Sore a lansat hituri că “Inima”, “Different”, “Dor să-ți fie dor”, “Când vremea e rea”, “Dintr-o mie de femei”, “Sărută-mă și taci”, cu primele locuri în topurile muzicale și milioane de vizualizări pe YouTube.

Și anul trecut, Sore a fost prezentă cu multe piese; a colaborat cu Feli pentru single-ul “Ce mai vrei?”, ulterior i-a dat o super replică lui Smiley prin piesă “Știu de unde vii la ora asta”, unul dintre cele mai bune remake-uri ale anului, a lansat piesă manifest „Ultima lacrimă”, dar și piesă „Bumba".
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO