Speak lansează un nou single de dragoste „M-ai lăsat să te las”

Speak lansează un nou single de dragoste bdquo;M-ai lăsat să te las
Autor: Redactia
Data: 17 Octombrie 2019
Speak lansează „M-ai lăsat să te las”, o baladă despre o inima frantă și o relație de dragoste la care doi oameni aleg să renunțe treptat și să nu mai lupte pentru ea.

În regia lui SAN, videoclipul îmbină imaginile cu versurile piesei și dezvăluie o poveste sensibilă despre amintirile create alături de persoană iubita. 

Citește și

"Sunt sigur că mulți dintre noi au avut o experiență în care inima le-a fost rănită și se pot regăși în versurile celei mai recente piese ale mele, «M-ai lăsat să te las». La un moment dat simți că fiecare efort este în zadar și cel mai bine este să mergi mai departe, pe un drum separat, chiar dacă amintirile te urmăresc la fiecare pas", povestește Speak. 

 În urmă cu un an, Speak a lansat „Barman”, iar în primăvară lui 2017, piesă “Tu erai”, alături de GUZ. 

Până în prezent, piese precum „Te fac un dans?”(feat. LLP & Ștefania),„Timpul” (alături de Ștefania), „Pernele și patul”, „Ultimul drum”, „Răspunsul”, „Patul e gol”, „Ce ai cerut”, piese ce fac parte din albumul MOZAIC, dar și „Profund”, „Din întâmplare”, single-uri ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, îi poartă semnătură artistului.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies