Ștefania și Nicole Cherry, esențe tari în noul lor videoclip!

Ștefania și Nicole Cherry, esențe tari în noul lor videoclip!
Citeste mai mult despre: Nicole Cherry, Stefania, videoclip nou,
Autor: Redactia
Data publicarii: 17 Octombrie 2018
Data actualizare: 17 Octombrie 2018
Ștefania și Nicole Cherry colaborează pe noua piesă "Esențele", însoțită de un videoclip senzual și plin de culoare.Este timpul să ascultăm “Esențele”, noul single semnat Ștefania în colaborare cu Nicole Cherry. Este o piesă foarte energică și sexy, în care orice prejudecată este desființată. Artistele ne încurajează să ne simțim bine în pielea noastră, indiferent de înălțimea pe care o avem.
 
“În primul rând, mă bucur foarte tare că Nicole a acceptat să facem împreună această piesă care, după părerea mea ni se potrivește mănușă. Ne-am distrat mult la filmările videoclipului, iar în momentul de față pot spune că este piesa mea preferată din întreg repertoriu”, declară Ștefania.
 
“Încă de la prima audiție m-am regăsit total în această piesă, iar colaborarea noastră a decurs într-un mod foarte natural și rapid. Mă bucur mult de rezultatul final și sper ca și oamenii să rezoneze cu mesajul piesei.”, declară Nicole Cherry.
 
Videoclipul este regizat de SAN și filmat în București.
 
Muzica și textul îi aparțin lui Speak, iar de partea de mix și master este responsabil Max Kissaru.
 
Ștefania s-a lansat în zona muzicală în anul 2017, realizând un cover la piesa “Nentori” al Arilenei Ara, care a depășit un milion 300 de mii de vizualizări pe Youtube, într-un timp foarte scurt. În cele din urmă, managementul Arilenei Ara, a urcat pe canalul oficial al artistei, coverul realizat de Ștefania. Tot în toamna anului 2017, Ștefania lansează primul său single “Drinking about you” urmat de “Solo un momento” și “Veneno”. În vara acestui an, Ștefania a fost special guest pe featuring-ul dintre Speak și DJ LLP, “Te fac un dans”, acesta fiind însoțit și de un videoclip pe măsură.VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies