The Weeknd se întoarce la dark R&B pentru următorul album. Ultima lui piesă, în trending pe YouTube

The Weeknd se întoarce la dark R B pentru următorul album. Ultima lui piesă, în trending pe YouTube
Citeste mai mult despre: the weeknd, abel tesfaye, gessafelstein,
Autor: Redactia
Data publicarii: 04 Februarie 2019
Data actualizare: 04 Februarie 2019
Artistul canadian a anunțat că lucrează la următorul său album de studio și că va folosi ocazia să se întoarcă la stilul care l-a făcut cunoscut: dark R&B.

Ultimele albume ale lui The Weeknd au fost mai mult „pop-friendly”, din ele dispărând aproape complet vibe-ul dark care l-a consacrat. 

„Nu voi mai lansa muzică de ascultat ziua. Următorul meu album e pentru fanii hardcore, cei care au fost acolo din prima zi.”, a spus artistul într-un interviu pentru urbanislandz.com. 

De asemenea, surse din anturajul lui The Weekend au confirmat că artistul chiar intenționează să se țină de cuvânt și că „i s-a scârbit de muzica pop” pe care casa de discuri i-a impus-o în ultimii ani.

Cea mai recentă piesă a lui The Weeknd e „Lost in the Fire”, o colaborare cu producătorul și DJ-ul francez Gesaffelstein. De la lansare, în urmă cu aproape o lună, piesa se află în Billboard Hot 100 și continuă să urce în clasament. 

De asemenea, piesa e în trending pe YouTube. Versurile au fost scrise de The Weeknd în colaborare cu Gesaffelstein. Videoclipul a fost regizat de Manu Cossu și Valentine Reinhardt și produs de Maeva Tenneroni, sub umbrela de brad Iconoclast. 

Vezi și:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies