Tostogan’S a lansat „Mireasa”, o declarație de dragoste pe note muzicale

Tostogan rsquo;S a lansat bdquo;Mireasa , o declarație de dragoste pe note muzicale
Citeste mai mult despre: Tostogan’S, mireasa,
Data: 21 Mai 2020
Inspirat de propria poveste de iubire, Tostogan’S transmite prin versurile pe care le cântă emoția si dorința de a fi mereu alături de persoana iubită și face cea mai dulce promisiune, aceea de a o iubi în fiecare zi.

Mai ales în aceste timpuri, când realitatea ne impune o distanțare socială și lucrurile pe plan mondial nu par a fi deloc roz, sufletul simte nevoia unei călduri și ce poate fi mai frumos decât o dragoste ce dă naștere unei noi familii. Prin piesa «Mireasa» vreau să transmit că viața trebuie să continue frumos în orice condiții, iar dacă ți-ai găsit sufletul pereche, nu e loc și timp de frică pentru a face pasul important și de a cere mâna persoanei iubite. Pentru a compune piesa a fost suficient să descriu o perioadă frumoasă a vieții mele prin care am trecut și sunt fericit”, mărturisește artistul.

Scrisă și compusă de către artist alături de Alex Pelin și George Sava, „Mireasa” este o piesă ce are la bază o poveste de iubire, iar întrebarea „N-ai vrea să-mi fii mireasă?” marchează un nou început a doi îndrăgostiți ce vor păși împreună pe drumul lor și vor scrie noi amintiri, mereu ținându-se de mână. 

Originar din Republica Moldova, Andrei Tostogan este un compozitor și producător cu o prezență puternică în topurile muzicale din Republica Moldova și Kazahstan. 

Vezi și primul episod din How to TikTok
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO