Tranda lansează un nou single, "Club Nostalgia"

Tranda lansează un nou single, Club Nostalgia
Citeste mai mult despre: Tranda, Club Nostalgia, single,
Autor: Redactia
Data publicarii: 14 Februarie 2019
Data actualizare: 14 Februarie 2019
Tranda a lansat un nou single ce face parte dintr-un album select la care artistul lucrează de ceva vreme

Cum poveștile de dragoste sunt de multe ori cele mai bune surse de inspirație, nici noul single nu face excepție, mai ales dacă ne întrebăm cât durează pentru o inimă să uite suferințele de care a avut parte în trecut?

Simplitatea și sinceritatea se regăsesc în noul material, unde frumoasa Delia Rus conturează povestea cu o voce extrem de atrăgătoare. 

Cât despre Tranda, lucrurile sunt total serioase pentru că sunt mulți tineri care se regăsesc în versurile, povestea și vocea artistului: “Asta-i pentru tine, sper s-ajute/ Dar se pare că în urma mea rămân doar inimi rupte/ Într-o lista lungă și a mea e-n frunte/ Plătesc prețul din relațiile trecute”.

Ca și în cazul celorlalte piese, și noul single este compus de către Costin Trandafir (Tranda), alături de talentații Foreign Boys. Tot Tranda este cel care s-a implicat în realizarea videoclipului la care a colaborat de această dată cu bunul său prieten, SAN.

 „NORD” este al patrulea album de studio semnat Tranda, material care va apărea în câteva luni și care va fi lansat alături de MediaPro Music.

 Peste 16 ani de muzică, artistul sinonim cu termenul „Constangeles, ce a dat și titlurile a două albume, a lansat de-a lungul timpului piese ca „În Drum Spre Bani”, „La lume din nou”, „Dacă cerul”, „Pe zona”, „Bulevard”, „Febra” și a colaborat cu artiști ca Grasu XXL, Smiley, Criss Blaziny, Zhao, Nane, Cabron, Deliric, Sore, Spike etc.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies