Ioana, Mădălina și Maria Ignat, trei voci și trei timbre speciale  

Ioana, Mădălina și Maria Ignat, trei voci și trei timbre speciale
Data: 12 Decembrie 2018
Piesa pe care talentata artistă o interpretează alături de surorile sale este un cover după colindul de Crăciun, „În căsuța cea săracă”

Acest live session de colind ne-a readus pe meleagurile copilăriei, când mergeam împreună cu tatăl la rude și la prietenii de familie pentru a le vești nașterea Domnului. Perioada în care tradiția încă era tradiție și ne adunăm toată familia - unchi, mătuși, verișori, verișoare și stăteam la povești, iar Moșul venea cu cadouri. «În căsuța cea săracă» este colindul pe care îl cântăm și aducea bucurie și amintiri frumoase celor dragi. Și nouă ne-a reamintit cum este să cântăm toate trei împreună", a declarat Mădălina Ignat.

În vârstă de 21 de ani, Mădălina Ignat a absolvit Liceul de Artă „Ștefan Luchian” din Botoșani. Cu un timbru vocal deosebit, Mădălina a început să cocheteze cu muzica de mică, alături de surorile sale. A studiat chitară și a participat la mai multe festivaluri de muzică folk din țară unde a primit mai multe premii. 

La nici un an de la lansarea primei sale piese, Ioana Ignat a ajuns în topurile muzicale cu piesa “Doar pe a ta” (alături de Edward Sanda), care s-a poziționat pe primele locuri în chart-urile radio, TV, iTunes, Shazam, timp de peste 20 de săptămâni în anul 2017. 


Printre single-urile de succes ale artistei se numără și “Nu mă uită”, care a adunat peste 55 de milioane de vizualizări pe YouTube și „De dragul iubirii“. Recent, artista a colaborat cu Pavel Stratan pentru piesă și clipul „Te sărut”, o poveste emoționantă ce poate fi întâlnită cu ușurință în viață cotidiană.

Pasionată de muzică, Magdalena merge cu pași repezi pe urmele Ioanei și ale Mădălinei. Aceasta apare pentru prima oară cântând alături de surorile sale mai mari în cadrul live session-urilor organizate de către GreenEye Music.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO