Trupa care deschide concertele lui Smiley din Bacău, Botoșani și Iasi este „Cea mai bună trupă” din Moldova

Trupa care deschide concertele lui Smiley din Bacău, Botoșani și Iasi este bdquo;Cea mai bună trupă  din Moldova
Citeste mai mult despre: Smiley, 7 Klase,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 04 Decembrie 2019
Trupa 7 Klase a câștigat Trofeul Best Project 2019 – cea mai bună trupă la Moldova Music Awards, cea mai importantă gală din industria muzicală din Republica Moldova, care a avut loc la Sala Palatului din Chișinău în prezența invitaților speciali, a  unui public numeros și a juriului de specialitate.

Performanța de la această gala a trupei 7 Klase, fondată în 2017 cu misiunea de a face muzică urbană cu instrumente clasice, este cu atât mai mare cu cât anul trecut, în cadrul aceluiași eveniment, a câștigat premiul pentru cel mai bun debut.

„După ce anul trecut am tot adunat, cam de peste tot, de la toate galele de premiere, din Chișinau ,,Premiul de debut în industria muzicală”, nu credeam în faptul că atât de repede vom pune mâna pe trofeul de ,,Cea mai bună trupă”. Lupta muzicală a fost dificilă, am concurat cu trupe și nume grele precum Mark Stăm, Nicoleta Nucă, Dară, Irina Rimes, Guz, SunStrokProject, Valy Boghean, DoReDos care anii precedenți au reprezentat Republica Moldova pe cele mai prestigioase scene internaționale. Se vede însă că perseverență și ambiția noastră au fost observate și apreciate, altfel nu înregistrăm o popularitate atât de mare pe segmentul offline, dar și pe radio și tv.”, a declarat cu mândrie Cătălin, vocalistul trupei 7 Klase care are în componentă 5 membri, toți studenți la Conservator.

,,Plec din Chișinău”, cea mai recentă piesă semnată 7 Klase și produsă de HaHaHa Production, a devenit hit în Moldova și România în doar 3 luni de la lansare.

„Eu am crezut în ei încă de la prima noastră întâlnire, iar HaHaHa Production îi încurajează și contribuie la toate proiectele lor creative. Bucuria cu care ei compun și cânta o muzică actuală și super cool folosindu-se de instrumente clasice în locuri dintre cele mai neconvenționale este unică și molipsitoare. După ce au cucerit atât de repede Moldova, sunt convins că vor avea un viitor internațional.”, declară Smiley, care pariază pe ei pe piață muzicală.

Smiley i-a invitat pe băieții de la 7 Klase să cânte în deschiderea concertelor sale din cadrul celui mai mare turneu al unui artist român, @Smiley_Omul, din 10 decembrie, de la  Bacău, 11 decembrie, Botoșani și 12 decembrie, din Iași. Biletele pentru concertele din cadrul turneului @Smiley_Omul se mai găsesc încă online aici: https://bilete.smiley.ro/.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO