Trupa Vunk colaborează cu Alexandra Stan pentru piesa „Asta-i pentru altcineva”

Trupa Vunk colaborează cu Alexandra Stan pentru piesa Asta-i pentru altcineva
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 24 Februarie 2022
Data actualizare: 24 Februarie 2022
Trupa Vunk și-a unit forțele pentru prima dată cu Alexandra Stan și a lansat single-ul „Asta-i pentru altcineva”. Această piesă este ideală pentru februarie, luna anului dedicată iubirii, cu atât mai mult având în vedere faptul că astăzi sărbătorim Dragobetele, ziua aleasă de români pentru a întâmpina primăvara cu iubire.

Așa cum ne-au obișnuit membrii trupei, versurile cântecului au fost scrise de Cornel Ilie, care s-a ocupat și de compoziție împreună cu Gabriel Maga. Cel din urmă a fost responsabil și de producția și mix-ul piesei, în timp ce Adi Colceru a realizat master-ul.

În videoclipul piesei, regizat de SAN, Cornel Ilie și Alexandra Stan interpretează rolul unui cuplu de muzicieni, Duo Cristal, care se află în fața unui juriu în cadrul Festivalului Muzical Gloria Muzicii. Atât mesajul cântecului, cât și clipul, evidențiază faptul că în unele relații, oricât de complicate ar fi ele, la fel de complicat ar fi și pentru cei doi îndrăgostiți să trăiască unul fără celălalt.  

Cornel Ilie a declarat: „Nu știu cât de surprinzătoare este colaborarea cu Alexandra, dar clipul cu siguranță va fi. Spun asta pentru că Duo Cristal, duetul nostru din clip, reprezintă orice a trăit vreodată un artist pe scenă în fața unui juriu de orice fel, fie că este vorba de concurs, festival sau talent show. Doar că nu știu dacă vreunul a reacționat așa cum facem noi în clip. Nu țin minte să fi râs așa de tare la o filmare ca la filmarea acestui clip și mă bucur foarte mult că Alexandra a intrat în jocul asta, care chiar nu e pentru altcineva”.

Alexandra Stan a completat: „Am mai cântat alături de Cornel Ilie, dar nu piesa noastră şi chiar ne-am dorit să facem o colaborare. Vocile noastre se completează perfect. Asa a apărut “Asta-i pentru altcineva”. Ne-a scos pe amândoi din zona de confort, mai ales videoclipul. Este din alt film faţă de ceea ce am făcut eu pânî acum, dar a fost mega funny să mă transform într-o pseudo-divă a anilor ’80. M-am distrat mult la filmări, o să înţelegeţi exact de ce, după ce vedeţi clipul”.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!