Turneul muzical COSMOS al Irinei Rimes, sold out la Galați și Iași. Unde mai sunt bilete

Turneul muzical COSMOS al Irinei Rimes, sold out la Galați și Iași. Unde mai sunt bilete
Nika (dreapta) a cântat alături de mentorul ei, Irina Rimes. FOTO: PRO TV
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 08 Octombrie 2019
Data actualizare: 08 Octombrie 2019
Irina Rimes a vândut toate biletele pentru concertele pe care urmează să le susțină la Galați și la Iași în cadrul turneului național COSMOS. Călătoria ei prin țară continuă.

La 28 octombrie, de la ora 18:00, Irina Rimes va cânta în Galați, la Casa de Cultură a Sindicatelor. La 9 noiembrie, de la ora 18:00, artista va urca pe scena Casei de Cultură a Studenților din Iași. Ambele concerte, din cadrul turneului național COSMOS, au fost sold out la scurt timp de la punerea în vânzare a biletelor.

Pe 2 octombrie 2019, Irina Rimes a susținut primul ei concert exclusiv online, găzduit de PROTVPlus.ro și susținut de Opel. Peste 500.000 de oameni au urmărit evenimentul anului pentru artista din Republica Moldova.

Călătoria Irinei Rimes continuă cu o oprire programată pe 29 octombrie, la Constanța, și cu un concert la Craiova, la 26 noiembrie. Bilete se mai găsesc pe iabilet.ro.

„Abia aștept să mă întâlnesc cu voi în toate aceste orașe și să vă fac cunoștință cu încă un album scris din dragoste”, a declarat artista.

Turneul COSMOS ajunge în această toamnă și la Timișoara, Brașov, Arad și Bacău, iar datele pentru aceste orașe vor fi anunțate în curând.

Citește și: Peste 500.000 de persoane au urmărit concertul exclusiv online al Irinei Rimes


Despre turneu, Irina a povestit: „Concertul meu nu va fi unul standard, va fi un fel de proiectare la o scară mai mare a Sufrageriei, un proiect pe care l-am început acum 2 ani, când am lansat albumul Despre el și care a avut mare succes. Sufrageria te bagă în starea în care sunt eu atunci când scriu. Asta vreau să se întâmple la concertele mele”. 

Printre cele mai apreciate piese ale artistei se numără: „Ce s-a întâmplat cu noi”, cu peste 46 de milioane de vizualizări pe YouTube, „Bolnavi amândoi”, cu peste 35 milioane de vizualizări, „Poem” feat. The Motans, cu peste 31 milioane de vizualizări. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies