Un artist internațional semnează coregrafia piesei ce reprezintă România la Eurovision 2019. Despre cine este vorba

Un artist internațional semnează coregrafia piesei ce reprezintă România la Eurovision 2019. Despre cine este vorba
Citeste mai mult despre: Eurovion Romania, Bruce, coregaf, On a sunday,
Data publicarii: 14 Mai 2019
Data actualizare: 14 Mai 2019
Lucrează alături de cei mai mari coregrafi internaționali, a dansat pe scenele celor mai mari show-uri, a lucrat cu artiști celebri în toată lumea. 

Acum, celebrul coregraf Bruce revine în țara noastră pentru pune în scenă momentul ce va reprezenta România pe scena Eurovision 2019, de la Tel Aviv. 

Citește și: Ce nu se ştie despre Ester Peony, artista care va reprezenta România la Eurovision

Lunar, Bruce face naveta București – Londra, fie pentru a lucra alături de alți dansatori internaționali, fie pentru cursuri de dans. Acum, Bruce va apărea pe scena celui mai spectaculos show din Europa, Eurovision, în dublă ipostază – coregraf și dansator.

“Eurovision înseamnă spectacol, muzică, dans. Exact ceea ce îmi place, exact ceea ce știu cel mai bine să fac. Mă bucur să fiu în echipa României și sunt mândru că toată experiența de coregraf și dansator pe care o am o să aducă un plus momentului On A Sunday”, spune Bruce.

Bruce este unul dintre cei mai cunoscuți coregrafi și dansatori din România. Acesta a debutat în show-ul “Dansez pentru tine” și, de-a lungul timpului, a lucrat cu unii dintre cei mai apreciați coregrafi ai lumii, inclusiv cu Brian Friedman, realizatorul coregrafiilor lui Britney Spears, Cher, Beyoncé sau Mariah Carey.

Echipa României, reprezentată de Ester Peony și piesa ”On A Sunday”, va urca pe scenă de pe poziția a șasea, pe 16 mai, în a doua semifinală a competiției Eurovision.

Vezi și: Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision, e gata să cucerească Europa

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies