Un moment istoric în muzica mondială: Ariana Grande ocupă primele 3 locuri în topul Billboard Hot 100

Un moment istoric în muzica mondială: Ariana Grande ocupă primele 3 locuri în topul Billboard Hot 100
Citeste mai mult despre: Ariana Grande, hot 100, top billboard,
Autor: Mihai Burlacu
Data: 20 Februarie 2019
Ariana Grande ține cu orice preț să arate lumii că, atunci când vine vorba despre muzică, limitele sunt doar de ordin psihologic, iar granițele sunt făcute pentru a fi depășite – superstarul pop ocupă acum primele trei poziții ale topului Hot 100, performanță nemaivăzută din ’64 și atinsă de legendara trupa The Beatles.

7 rings” conduce clasamentul pentru a patra săptămână, fiind urmată de „break up with your girlfriend, I’m bored” și „thank u, next”, care a urcat pe a 3-a poziție, de pe poziția a 7-a. 
 
La doar două săptămâni după ce a lansat albumul „thank u, next”, Ariana Grande se află pe culmile gloriei, doborând record după record și atingând performanțe la care orice artist de talie internațională viseză. 

Andra Gogan devine Ariana Grande?

 

Citește și
Pentru că succesul albumului să fie incontestabil, „thank u, next” devine #1 în clasamentul Billboard 200, iar Ariana Grande doboară și recordul pentru cele mai multe piese (11) aflate simultan în top 40 Billboard Hot 100. „thank u, next”, cel de-al cincilea album al Arianei, reunește single-urile de succes – “imagine”, “thank u, next”, „break up with your girlfriend, I'm bored” și “7 rings”, dar și alte nouă piese originale, care completează în mod magistral povestea materialului. 
 
De la piese inovatoare și pline de culoare, precum „bloodline”, până la cântece emoționante, cu versuri copleșitoare – „ghostin”, noul album semnat Ariana Grande redă un sunet complet nou și prezintă ascultătorilor o nouă ipostază a artistei.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies