Una dintre cele mai longevive trupe românești, revine după o pauză de 2 ani cu un nou hit

Una dintre cele mai longevive trupe românești, revine după o pauză de 2 ani cu un nou hit
Citeste mai mult despre: Holograf, piesa noua, tuneru,
Autor: Mihai Burlacu
Data: 13 Martie 2019
Formația Holograf revine după o pauză de 2 ani cu single-ul „Pierd înălțimea din ochii tăi". Deși în plin turneu național, membrii Holograf au găsit timpul necesar și au filmat chiar la început de martie pentru videoclipul pe care îl lansează acum.

Piesa este înregistrată în studioul propriu al grupului, dar este mixată de Matt Lawrence – inginer de mixing și producător muzical din Marea Britanie, câștigător al unui premiu Grammy, care a lucrat cu numeroși artiști internaționali – de la U2 și The Rolling Stones, până la Robbie Williams și Adele. 

O destăinuire muzicală încărcată de emoție despre durerea provocată de momentul în care dragostea dispare, melodia „Pierd înălțimea din ochii tăi” este compusă de către Dan Bittman și a fost lansată mai întâi pe toate platformele digitale, în urmă cu o săptămâna.

După un turneu național care s-a desfășurat cu sălile pline până la refuz, dar și după spectacolul de pe 5 martie de la Sala Palatului din București care s-a încheiat cu standing ovation pentru trupa, Holograf prezintă acum videoclipul melodiei „Pierd înălțimea din ochii tăi”, filmat în regia lui Kobzzon.

 Holograf este una dintre cele mai longevive și mai valoroase trupe românești, care ține mereu pasul cu schimbarea, dar își păstrează intact  ADN-ul rock. După 40 de ani de succes continuu, Holograf a făcut din nou istorie printr-un turneu consistent, complex și memorabil, răsplătit de public cu săli pline și ropote de aplauze.

Că întotdeauna, Holograf mizează pe un conținut de valoare și pe surse de inspirație autentice, care își găsesc mereu ecou în inimile fanilor care îi iubesc și îi urmăresc de zeci de ani.

 
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO