UNTOLD 2022. Mario Fresh a cântat pe main stage, alături de ALOK. ”WOW, e un vis”

UNTOLD 2022. Mario Fresh a cântat pe main stage, alături de ALOK. WOW, e un vis
Citeste mai mult despre: Mario Fresh, Alok, UNTOLD 2022,
Data publicarii: 07 August 2022
Data actualizare: 07 August 2022
Sâmbătă, în cea de-a treia zi a festivalului, Mario Fresh a urcat pe scena principală, fiind invitat de Alok să cânte piesa lui, ”Necesar”.

Deși nu era anuntat în show-ul lui Alok, Mario Fresh a încântat publicul de pe stadion cu un fragment din piesa sa, ”Necesar”. Interventia sa pe scenă a fost o surpriză chiar și pentru artistul din România, iar povestea din spatele ei este aproape subiect de film.

Înainte să intre pe scenă, Alok le-a mărturisit organizatorilor că își dorește să mixeze piesa unui român, ”Necesar”, care i-a captat atentia. Când a aflat că Mario Fresh - interpretul- se află la festival, planul s-a schimbat pe ultima sută de metri și așa a ajuns să cânte artistul din România în fata stadionului plin.

O multime de vedete au postat pe Instagram, foarte mândre de prestatia lui Mario, printre acestea numărându-se Andreea Esca, dar și iubita lui, Alex Eram. 

@cozminstefan #5pasidebine #fyp #foryou #foryoupage #mario #untold #enecesar ♬ original sound - Cozmin StefanVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies