VIDEO Andreea Antonescu, o nouă colaborare cu prietena Andreea Bălan, de Sfântul Andrei

VIDEO Andreea Antonescu, o nouă colaborare cu prietena Andreea Bălan, de Sfântul Andrei
Andreea Antonescu și Andreea Bălan, o nouă piesă împreună
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 30 Noiembrie 2020
Data actualizare: 30 Noiembrie 2020
Andreea Antonescu și Andreea Bălan au semnat o nouă colaborare, după ce au reinvetat trupa André. Cele două dedică noul single tuturor românilor care își serbeză ziua de Sfântul Andrei.

După ce s-a reunit anul trecut și a lansat Reset la inimă, un single foarte așteptat de fani, André a lansat Nostalgii. Noua piesă a celor două componente ale trupei te poartă într-o călătorie a timpului, într-o perioadă în care visarea, emoția și sentimentele amestecate inundau sufletul. 

Compus de Ionuț Bacula (Papu), alături de Vlad Manolache și Cristian Constantin, single-ul dezvăluie cele mai frumoase amintiri din adolescență. Clipul, regizat de Kobzzon, surprinde prin imagini nostalgia celor mai frumoși și intenși ani. 

Povestea începe pe holurile unui liceu, în perioada în care apar primii fluturi în stomac, prima dragoste, prima dezamăgire, noi dileme și bineînțeles, noile prietenii, iar fetele de la André sunt puse față în față cu varianta lor din adolescență și retrăiesc fiecare clipă cu zâmbetul pe buze.

„Am ascultat foarte multe piese, însă Nostalgii ne-a impresionat de la prima ascultare. Am fost puțin pretențioasă pentru că este vorba de publicul André, care a fost lângă noi ani de zile și care ne ascultă cu plăcere și acum. Nostalgii te trimite în timp, pe noi a reușit să ne ducă în urmă cu 20 de ani, să ne amintim de cele mai frumoase clipe petrecute alături de public, chiar și momente din viața personală. Sperăm din toată inima că această piesă va avea impact asupra publicului, așa cum a avut asupra noastră”, mărturisește Andreea Antonescu.

Ascultă piesa mai jos!

Nostalgii este o piesă plină de emoții care te face să visezi la momentele frumoase din copilărie și adolescență, la clipe petrecute alături de persoanele dragi și importante ce ne conturează pe tot parcursul vieții. Eu și Andreea am împărțit și bune și rele, însă mereu a fost, este și va fi parte din viața mea. Mă bucur că împreună scriem un nou capitol din povestea André”, spune Andreea Bălan.

Cine e trupa André

Trupa s-a înființat în 1999 când a lansat single-ul Liberă la mare și, odată cu el, a creat o explozie în muzică, modă, dar și în atitudinea unei întregi generații – generația André. Fenomenul André înseamnă nu mai puțin de șase albume lansate, patru discuri de platină, un disc de aur, sute de concerte, fan-cluburi în fiecare oraș din România, dar și milioane de admiratori în străinătate. 

Mai mult decât atât, în primii patru ani, André a reușit să vândă 1,5 milioane de unități, performanță ce nu a fost egalată de alte trupe românești. În anul 2001, André a fost desemnată „Cea mai bună trupă pentru adolescenți”, iar cele două fete au fost declarate „Reginele muzicii dance”. 

Anul trecut, în iulie, trupa André a lansat Reset la inimă, în cadrul unui eveniment privat organizat de Cat Music, casa de discuri care a prezentat publicului marele proiect în urmă cu 20 de ani.

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 30: Andreea Antonescu, declarații surprinzătoare despre Elena Chiriac

FULLSCREEN
VIDEO Andreea Antonescu, o nouă colaborare cu prietena Andreea Bălan, de Sfântul Andrei
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies