VIDEO Andreea Bălan, primul clip muzical alături de fiicele ei și ale lui George Burcea

VIDEO Andreea Bălan, primul clip muzical alături de fiicele ei și ale lui George Burcea
„Poveste de toamnă”, cel mai nou single semnat Andreea Bălan. FOTO: captură YouTube
Autor: Dan L. Brumar
Data: 29 Septembrie 2020
Andreea Bălan a lansat un nou single, iar videoclipul piesei este unul special fiindcă la filmări au participat și fetele sale, Ella și Clara.

În prag de toamnă, Andreea Bălan pune în scenă o nouă poveste muzicală în care iubirea, blândețea și magia își dau întâlnire în același loc.

Citește și

Poveste de toamnă este cel mai nou single al artistei, ce redă în versuri iubirea, în diferite forme și în fiecare stadiu al său. Odată ce cunoști dragostea, o poți recunoaște oriunde. Îți luminează chipul, îți sclipesc ochii și îți oferă cel mai sincer și frumos zâmbet, iar când apare, îți schimbă lumea.

Este o melodie din suflet pentru suflete cu multă emoție și povești de viață și sunt fericită că este primul videoclip muzical în care apar pentru prima oară Ella și Clara. S-au simțit foarte bine la filmări, s-au jucat și fericirea lor îmi dă aripi să fac lucruri frumoase pentru public”, povestește Andreea Bălan. 

Fostul ei soț și tatăl fetelor, George Burcea, este la Ferma. Orășeni vs. săteni, unde a descoperit că viața îți scoate în cale oricând oameni de care poți să te îndrăgostești nebunește.

Poveste de toamnă, despre noi începuturi

În noua piesă, Andreea Bălan vorbește despre curajul de a trece peste momentele dificile din viața ta și despre puterea unui nou început. Compusă de Ionuț Bacula (Papu) și Vlad Manolache, Poveste de toamnă îi vine ca o mănușă Andreei Bălan, care încearcă să lase în urmă tot ce era toxic în viața ei și să privească spre viitor.

Ascultă piesa AICI!

Videoclipul, regizat de Kobzzon, subliniază prin imagini o „poveste de toamnă” pusă pe note muzicale într-un decor arămiu, plin de romantism.

Cunoscută pentru show-urile sale inedite precum „Lecția de dans”, „Bunny Show” și „Fantezia Show”, Andreea Balan îmbină cu succes muzica și dansul și oferă publicului o experiență vizuală coregrafică ca un maraton de emoții, pasiune și distracție, prezentate în diferite povești conceptuale. 

Spectacolele susținute de Andreea Bălan transpun publicul într-o lume plină de visare, cu majorete, îngeri, iepurași sexy și balerine grațioase. De-a lungul timpului, artista a lansat zeci de piese, printre care „Uită-mă”, single care a adunat peste 50.000.000 de vizualizări pe YouTube.

Vezi și VIDEO: Masked Singer e pe TikTok

FULLSCREEN
VIDEO Andreea Bălan, primul clip muzical alături de fiicele ei și ale lui George Burcea
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies