VIDEO | Georgiana Lobonț, noua „Regină a YouTube-ului”: Pe primul loc în trending, alături de Armin Nicoară

VIDEO | Georgiana Lobonț, noua Regină a YouTube-ului : Pe primul loc în trending, alături de Armin Nicoară
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 09 August 2021
Data actualizare: 09 August 2021
Georgiana Lobonț, revelația muzicii populare și de petrecere, are motive de bucurie! Cea mai noua piesa lansată, „Așa sunt femeile”, în colaborare cu Armin Nicoară, se bucură de un real succes: piesa este pe locul 1 în topul celor mai populare clipuri din România și a adunat deja aproape 1 milion de vizualizări pe YouTube.

Piesa a ajuns pe locul 1 în trending pe Youtube și se află înaintea unor artiști care se aflau mereu în top, precum Jador, Theo Rose, Tzancă Uraganu sau Carla’s Dreams. Melodia „Așa sunt femeile” reprezintă și marea împăcare dintre Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, care vine după o perioadă în care cei doi artiști s-au certat din cauza banilor.

„Sunt copleșită, emoționată și fericită de succesul fulminant al noii piese, «Așa sunt femeile». Nu mă așteptam să prindă așa mult. Este o bucurie imensă pe care nu o pot explica în cuvinte. Le mulțumesc fanilor mei pentru toată susținerea și iubirea lor. Ei sunt cei care contează și datorită lor sunt azi unde sunt”, a spus fericită Georgiana Lobonț.

Georgiana Lobonț a anunțat, odată cu această lansare, că mai pregătește un hit, care va fi lansat în curând și care este o colaborare cu Culiță Sterp, Baboiaș și încă un invitat surpriză, pe care nu l-a anunțat încă.

Vezi și: Cum te răcorești vara asta prin metode necostisitoare
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies