VIDEO Irina Rimes, șansă rară pentru un fan din România. Ar putea însemna lansarea sa în muzică

VIDEO Irina Rimes, șansă rară pentru un fan din România. Ar putea însemna lansarea sa în muzică
Irina Rimes. FOTO: PRO TV
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 03 Octombrie 2019
Data actualizare: 06 Octombrie 2019
Irina Rimes a făcut un anunț care i-a impresionat pe fanii ei. Artista a scris o piesă pe care vrea să o dăruiască unui cântăreț în devenire. Iată ce trebuie să facă cei care cochetează cu muzica!

Irina Rimes a scris piese pentru o mulțime de artiști consacrați. Acum, artista caută un tânăr sau o tânără cu talent, care iubește muzica ei, pentru a-i produce o piesă, cap-coadă. 

Anunțul a fost făcut în timpul primului ei concert exclusiv online, găzduit de platforma PROTVPlus.ro, cu sprijinul Opel.

Tot ce trebuie să facă cei care vor să primească această șansă este să învețe versurile unei piese noi - Prostuțo, să facă un filmuleț în care interpretează un pasaj din această melodie și să-l urce pe Instagram cu tag #IrinaRimes.

„Unul dintre voi va câștiga această piesă drept cadou. Unul dintre voi se va alege cu o producție întreagă pentru o piesă semnată de mine. Abia aștept să văd. Piesa se numește Prostuțo și își caută interpretul”, a anunțat Irina Rimes în direct, în timpul primului ei concert exclusiv online, găzduit de PROTVPlus.ro.

Și dacă vă întrebați unde găsiți piesa ca să o puteți învăța… ei bine, o puteți asculta mai jos.

Primul concert Irina Rimes exclusiv online

Concertul Cosmos exclusiv online a fost găzduit de PROTVPlus.ro miercuri, 2 octombrie, între orele 20.00-23.00. Peste 500.000 de oameni au urmărit evenimentul, fie pe platforma online, fie pe conturile de socializare ale grupului PRO. 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies