VIDEO Piesa numărul 1 pe YouTube în România a ajuns pe locul 25 în trendingul mondial

VIDEO Piesa numărul 1 pe YouTube în România a ajuns pe locul 25 în trendingul mondial
„Nu am somn de 4 zile”, cea mai ascultată piesă pe YouTube în România
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 11 Octombrie 2020
Data actualizare: 11 Octombrie 2020
Peste 1,86 de milioane de vizualizări pe YouTube în mai puțin de 60 de ore este un record chiar și pentru Carmen de la Sălciua și Jador. Cei doi artiști au ajuns pe locul I în România și pe locul 25 în lume în topul clipurilor populare cu hitul „Nu am somn de 4 zile”.

Fie că îți place, fie că nu îți place, Carmen de la Sălciua și Jador numără milioanele pe YouTube: fani și vizualizări cât cuprinde pentru piesa Nu am somn de 4 zile. Colaborarea dintre cei doi, la care s-a alăturat și rapperul BlvckMatias, a fost apreciată de admiratorii muzicii lor. În plus, piesa se află pe locul 3 în Austria, pe locul 14 în Italia, pe locul 16 în Germania și pe locul 21 în Belgia.

Cred că este cel mai frumos sentiment din lume să te simți atât de iubit de oameni și vă mulțumim din suflet, atât eu cât și Jador, pentru că ați adus colaborarea noastră, într-un timp atât de scurt, pe locul 1 în Trending pe YouTube România și pe locul 25 în lume. Este o realizare mare, nu am cuvinte, și este o mulțumire sufletească”, a declarat Carmen de la Sălciua, care crede că are „cei mai minunați fani”.

Ascultă piesa AICI!

De mai bine de 3 ani, Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică de petrecere de la noi și una dintre cele mai vizualizate artiste de pe YouTube. Așa a primit renumele de „Regina YouTube-ului”.

Citește șiCum arăta Irina Rimes pe vremea când își spunea Irina Remesh și IRRA

Majoritatea pieselor sale au ajuns pe locul 1 în Trending și au acumulat milioane de vizualizări. Spre exemplu, piesa Dansez prin ploi, pe care a lansat-o în toamna anului 2018, s-a bucurat de un succes nebun. La momentul respectiv, melodia a fost pe locul 1 în topul celor mai populare clipuri din România, timp de 2 săptămâni consecutive, și a adunat până în prezent aproape 70 de milioane de vizualizări.

Jador, pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, a devenit celebru după ce participat la un show TV. El a reușit să-și câștige fanii prin stilul său direct, iar legătura lui cu muzica i-a adus și mai mulți admiratori. După ce a ieșit din competiție, tânărul s-a bucurat de un succes răsunător. Melodiile lui au ajuns numărul 1 în trending pe YouTube, iar acum se bucură de celebritate, fiind cunoscut și apreciat de oamenii de toate vârstele. 

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Cornel Ilie, solistul VUNK: „Cea mai nasoală experiență sexuală!”
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies