Vlăduța Lupău a lansat „Cele mai frumoase colinde românești”

Vlăduța Lupău a lansat Cele mai frumoase colinde românești
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 15 Noiembrie 2021
Data actualizare: 15 Noiembrie 2021
Sărbătorile se apropie cu pași repezi, au mai rămas doar câteva săptămâni până intrăm în luna decembrie și vin Moș Nicolae și Moș Crăciun, așa că artiștii au început să posteze colinde pe internet.

Vlăduța Lupău, care este una dintre cele mai iubite vedete din România, a postat în urmă cu aproximativ 24 de ore pe YouTube colajul „Cele mai frumoase colinde românești”, care a adunat imediat peste 100.000 de vizualizări și a ajuns în trending.

„Primiți colindătorii? Am lansat colaj de colinde. Fiecare colind are clip diferit. Puteți să ascultați în mașină, în casă, să răsune colindele...”, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram.

Apoi, artista a ținut să precizeze că tanti Maria, o femeie bătrână care apare în cel de-al treilea clip din colaj, a murit.

„Din păcate... tanti Maria, care apare în colinda 3... nu mai este printre noi! Mulțumesc că ați oglindit cu atâta bogăție sufletească «casa săracului»...”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram, după care a revenit cu un alt mesaj: „Tanti Maria. Din ceruri cu siguranță primește colindele mele”.

foto: PRO TV; Instagram Vlăduța Lupău

Vezi și: Războiul dintre Leonardo DiCaprio și Jeff Bezos
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies