Vlăduța Lupău, direct în trending! Cum arată artista în clipul care a cucerit internetul: „Bate vântul bate”

Vlăduța Lupău, direct în trending! Cum arată artista în clipul care a cucerit internetul: Bate vântul bate
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 05 Martie 2021
Data actualizare: 05 Martie 2021
Fără doar și poate, Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite artiste din România în ultimii ani, iar succesul pe care îl înregistrează fiecare piesă pe care o lansează demonstrează acest lucru.

În urmă cu aproximativ 24 de ore, frumoasa cântăreață a postat pe YouTube un nou videoclip, realizat pentru melodia „Bate vântul bate”, și a intrat direct în trending, pe locul 2. Mai mult decât atât, clipul a fost deja vizualizat de aproximativ 500.000 de persoane.

„S-a lansat! Frumusețe de piesă”, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram, imediat după ce videoclipul „Bate vântul bate” a fost postat pe YouTube.

După succesul incredibil pe care l-a înregistrat în doar 24 de ore, frumoasa artistă a revenit cu un mesaj pentru fanii ei din mediul online: „«Bate vântul bate». Recordul meu! Uitați-vă repede pe YouTube să vedeți pe ce loc e în top. Sunteți minunați! A voastră Vlăduța vă iubește”.

foto: PRO TV; Instagram Vlăduța Lupău

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Andra Gogan: „... a fost o decizie proastă!”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!