VOLTAJ lansează „Las tot”, o piesă fun pentru o vară întreagă

VOLTAJ lansează bdquo;Las tot , o piesă fun pentru o vară întreagă
Citeste mai mult despre: Voltaj, lanseaza, Las tot, piesa, vara,
Data: 18 Iunie 2019
După ce a adus marea și a cântat pe o barcă în parcarea unui business center din București, VOLTAJ lansează „Las tot”, un îndemn la relaxare, distracție și vacanță. 

Single-ul se regăsește pe viitorul album al trupei, „Ca la 20 de ani”, ce urmează să fie lansat în cadrul unui concert la Sala Palatului, pe 27 noiembrie. 

Las tot” este o colaborare între VOLTAJ și Metropolitan Records, studioul în care piesa a fost produsă și înregistrată, iar videoclipul, filmat pe străzile din Capitală, este regizat de Silviu Mindroc.

„«Las tot» este o piesă despre fiorul vacanței care te cuprinde odată cu venirea verii, despre fugă la mare din orașul în care te simți încorsetat, despre dragoste și libertate.

La filmarea videoclipului ne-am distrat maxim și e una dintre cele mai trăznite filmări pe care am făcut-o vreodată.

"Ne-am plimbat cu o barcă prin Bucureștiul aglomerat și, în plus, am dat și un mini-concert între niște clădiri de birouri, provocându-i pe cei care erau la muncă să lase tot și să cânte cu noi. Ne-au spus ulterior că a fost pentru ei o surpriză foarte frumoasă și că s-au simțit că în vacanță pentru câteva zeci de minute.
Același sentiment speram să-l trăiască fiecare om care ascultă melodia, să lase tot și să ne vedem la mare
”, declară Călin Goia, solistul trupei.

În 2016, VOLTAJ a lansat albumul "X", material ce conține 10 piese, printre care "Din toată inima", "De la capăt", "Kori Gent", "Nana" (alături de Ruby), "A XII-A", "Anotimpuri", "X".

Hituri precum "Pic, pic", 'Da vină pe Voltaj", "Și ce", "Meci de box", “Mi-e dor de" au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

În iunie 2017, trupa a colaborat cu vloggerii Noaptea Târziu pentru “Cred că-s HIP”, apoi a lansat alături de peste 200 de tineri talentați, cursanți ai școlilor de muzică Voltaj Academy, single-ul și clipul “Dincolo de stele”. 

Anul trecut, în prag de sărbători, VOLTAJ și Andra au colaborat pentru "Nu doar de ziua mea", o poveste emoționantă însoțită de un videoclip realizat de Român Burlaca. În noiembrie 2018, a lansat “Amprente”, iar de 1 decembrie, „100 de ani”, o melodie ale cărei versuri sunt compuse de fanii trupei special pentru aniversarea Centenarului.
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO