VUNK și Feli au lansat o nouă piesă, intitulată “Toți demonii mei” 

VUNK și Feli au lansat o nouă piesă, intitulată Toți demonii mei
Citeste mai mult despre: Trupa Vunk, Feli Donose, nou single,
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 24 Octombrie 2018
Data actualizare: 24 Octombrie 2018
Gândit cinematografic, de la cheia de lumină, la styling, la ritmul de montaj, care duce spre maniera filmelor din anii ’50, videoclipul piesei “Toți demonii mei” este unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte din muzica românească.   

Cântecul vorbește despre demonii născuti din lipsa sau încetarea iubirii celuilalt, iar clipul prezintă finalul unei povești de iubire.

"Demonii noștri pot avea mai multe forme. Pot fi vicii, neîmpliniri personale sau profesionale, sentimente extreme față de cineva sau chiar o boală. Poate ar trebui să nu mai luptăm împotriva lor, ci să le căutăm sursă și să le schimbăm rolul. În clipul nostru, demonii nu vin din întuneric, ci dinspre lumină. Raiul și Infernul nu cred că sunt niște locuri, ci două categorii de oameni. Ei pot fi amandouă, în același timp, fără vreun motiv anume. Depinde doar de noi ce alegem să fim în viețile celorlalți. Am ales să folosim cercul ca definiție vizuală a dragostei în videoclip pentru că este simbolul Universului, al echilibrului, al ciclitatatii și al renașterii"., a declarat Cornel Ilie

 

 

"Întotdeauna am considerat trupa Vunk o trupă ... altfel!  Mi-au plăcut mesajele pieselor lor, pentru că unele te lovesc cu realitatea de care în general vrei sa fugi. Toți demonii mei” este o piesă pe care am auzit-o în faza de schiță. Avea doar refrenul. Am simțit din prima că eu și Cornel rezonăm frumos muzical și, mai târziu în studio, ne-am mulat perfect! unul după celalalt pictând, din punctul meu de vedere, o poveste de dragoste altfel față de cele pe care le am mai citit/ascultat până acum"., a declarat Feli despre colaborarea cu Trupa VUNK.

Trupa Vunk  este cunoscută pentru piesele precum: "Pleacă", "Așa și", "Scapă-mă de ea" sau "Numai la doi".
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies