Whitesnake lansează un nou album în luna mai. Băieții vor ajunge anul acesta și în București

Whitesnake lansează un nou album în luna mai. Băieții vor ajunge anul acesta și în București
Citeste mai mult despre: whitesnake,
Autor: Redactia
Data publicarii: 11 Februarie 2019
Data actualizare: 11 Februarie 2019
Whitesnake anunță că va lansa acest nou album în luna mai, însă primul single de pe album, „Shut up & kiss me", va putea fi ascultat de Valentine's Day, în 14 februarie. 

„Flesh & Blood” va fi cel de-al 13-lea album al trupei britanice și apare după o pauză de trei ani (ultimul album Whitesnake, „The Purple Album”, a fost lansat în 2015, n.r.).

David Coverdale, liderul trupei, a spus într-un interviu televizat că acesta va fi „cel mai bun album Whitesnake de până acum”.

Pe lângă această surpriză muzicală, trupa britanică mai pregăteşte şi o colecţie dedicată celei de-a 35-a aniversări a albumului „Slide It In”, care va cuprinde 7 discuri şi care va fi lansată pe 8 martie.

Whitesnake vine și în București

Turneul de promovare a albumului va începe pe 18 aprilie şi va ajunge şi în România, la Bucureşti, în 1 iulie. 

„Suntem foarte încântaţi şi nerăbdători să cântăm peste tot în lume anul acesta, în ceea ce va fi o continuă sărbătorire a 40 de ani de Whitesnake”, a transmis David Coverdale într-un comunicat, citat de ultimateclassicrock.com.

Whitesnake va concerta la Arenele Romane din Bucureşti, iar prețurile biletelor se situează înte 319 și 370 de lei (VIP), 229 și 270 de lei (teren), 139 și 170 de lei (acces general). 

Vezi și: 


Trupa a fost fondată în 1978 de solistul David Coverdale, după ce a încheiat colaborarea cu Deep Purple. A primit de-a lungul timpului patru discuri de aur, 17 discuri de platină şi un disc de argint. De asemenea, toate albumele Whitesnake au intrat în Top 50 U.K.

Din 1978 până în prezent, din Whitesnake au făcut parte, printre alții, Steve Vai, Jon Lord, Ian Paice, Cozy Powell, John Sykes și Anysley Dunbar.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies