ZADI lansează single-ul "YOUR ATTENTION" feat. IRINA FLOW

ZADI lansează single-ul YOUR ATTENTION feat. IRINA FLOW
Citeste mai mult despre: ZADI, single, your attention,
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 11 Februarie 2019
Data actualizare: 11 Februarie 2019
"Your attention" este o piesă compusă de ZADI, alături de Irina Flow, Marius Moga, Octavian Mihai și Robert Toma, autori la DeMoga Music Publishing.

"Your Attention" poate fi gasită acum pe toate platformele digitale, inclusiv Spotify, Apple Music și TIDAL. Single-ul face parte din primul EP al artistei ZADI și urmează să fie lansat în primăvara acestui an. ZADI, pe numele ei Diana Rubinescu, face parte din echipa DeMoga Music din 2016, timp în care a compus numeroase piese pentru alți artiști, cel mai recent songwriting fiind pe noul single MONOIR feat. BRIANNA - SHADOWS.

Cu un timbru special și o prezență Urban Soul-R&B, ZADI plănuiește să treacă granițele prin muzica ei și să se poziționeze printre artiștii indie de top, prin sound de calitate și muzică cu mesaj. Labelul DeMoga Music este prezent pe piața muzicală din 2003 și s-a remarcat drept un hub creator de artiști și proiecte muzicale, printre care se numară Morandi, What's Up, Adda, Liviu Teodorescu, Robert Toma, Alex Parker, Mark Azekko, Irina Flow și mulți alții.

Vezi și: Vocea Romaniei Junior - sezonul 2: Maria Popa & Marius Moga
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies