Zedd și Katy Perry lansează un nou single, „365” 

Zedd și Katy Perry lansează un nou single, 365
Citeste mai mult despre: Katty Perry, 365, single,
Autor: Redactia
Data publicarii: 15 Februarie 2019
Data actualizare: 15 Februarie 2019
Zedd și Katy Perry ne învață o lecție importantă odată cu neașteptata lansare a single-ului „365” – dragostea este răspunsul tuturor întrebărilor ce macină conștiința, iar viața în lipsa ei nu are niciun farmec.

Optimismul și bucuria sunt elementele principale ce alimentează ritmul molipsitor al acestei piese, iar colaborarea dintre Zedd, faimosul DJ și producător premiat la Grammy’s, și Katy Perry, superstarul ce nu mai are nevoie de prezentare, le oferă ascultătorilor o experiență muzicală ce nu va putea fi ignorată.

În completarea lansării piesei „365”, Zedd și Katy lansează și un material video original, regizat de Warren Fu (The Weeknd, Daft Punk) și bazat pe un concept gândit de Katy Perry. Nucleul videoclipului este reprezentat de întrebarea – „Oare poate Inteligență Artificială învață ce e dragostea?” și urmărește povestea androidului Katy Perry care tanjeste să fie om și începe să simtă o conexiune aparte cu Zedd.

Urmărește videoclipul aici:

Eu și Katy ne știm de ceva vreme, iar în momentul în care amândoi ne-am aflat în turneu în Australia, am început să lucrăm la câteva proiecte muzicale. După ce s-a încheiat turneul, am continuat să lucrăm împreună și așa <365> a început să prindă contur. Cum toate planetele ni s-au aliniat, am simțit că există o legătură specială între noi. Iubesc cum sună vocea lui Katy integrată în această piesă. Sunt încântat că o putem împărtăși cu fanii noștri”, declară Zedd.

Am fost încântată că Zedd a putut să îmi fie alături în turneul <Witness> și că în timpul nostru liber am putut compune elementele ce au condus la această piesă specială. Sunt fericită să colaborez cu o ființă atât de talentată și ancorată în realitate că Zedd”, declara Katy Perry

365” este primul single din 2019 semnat Zedd și vine în completarea succeselor fulminante înregistrate de remixul piesei „Lost În Japan” a lui Shawn Mendes și de hit-urile „Happy Now” feat. Elley Duhé și „The Middle” feat. Maren Morris și Grey. Piesă „The Middle” i-a asigurat lui Zedd cel de-al doilea #1 în Top 40 Radio și i-a adus trei nominalizări la premiile Grammy. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies