„Forever Hit”, singurul mare festival confirmat în 2021

Forever Hit , singurul mare festival confirmat în 2021
Citeste mai mult despre: forever hit, Bucuresti, festival,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 24 Mai 2021
Data actualizare: 24 Mai 2021
Concertele, spectacolele și mai ales marile festivaluri au fost activitățile cel mai greu încercate de pandemie și totodată printre cele mai regretate de către publicul larg.

Conform unui studiu realizat de Institutul Natțional pentru Cercetare și Formare Culturală (INCFC) în decembrie 2020, 50% dintre români ar participa la spectacole muzicale în aer liber indiferent de cum va evolua situația generată de COVID-19 sau în cazul în care va rămâne la fel. Însă măsurile anunțate de autorități privind sectorul organizării de evenimente par să nu fi ținut cont de dorințele publicului, iar marile festivaluri deja se anulează pe capete.

Deși evenimentele cu număr mic de participanți (până la 2.500 de persoane de la 1 iulie, și 5.000 de persoane de la 1 august) sunt avantajate, marile evenimente par a fi imposibil de organizat din pricina condiționării numărului de participanți în funcție de rata de succes a campaniei naționale de vaccinare, cât și din cauza impunerii unei suprafețe de 2 mp de persoană.

Cu toate acestea, un nou eveniment își anunță cu determinare prezența în 2021, potrivit organizatorilor. „Forever Hit” este un festival maraton pe scena căruia vor urca într-o singură zi cele mai mari nume de talie internațională ale anilor ‘80 și ‘90. În spatele evenimentului programat pentru luna septembrie 2021 în Bucuresti sunt organizatorii Diskoteka Festival, care a strans în 2019 peste 100.000 de persoane în Timișoara.

„Forever Hit se va ține în 2021, în septembrie, mai exact! Și va fi un eveniment de excepție, îndelung așteptat de public. Indiferent de condițiile restrictive, după discuții cu autoritățile, ne-am luat toate măsurile organizatorice ca acest eveniment să se desfăşoare în acest an”, au afirmat organizatorii.

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale

Vezi și: EURO 2020: Fotbalul se joacă la PRO TV
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies