„Trebuie să ascultăm glasul inimii”! Carmen de la Sălciua si Karym, clipul momentului?

bdquo;Trebuie să ascultăm glasul inimii ! Carmen de la Sălciua si Karym, clipul momentului?
Citeste mai mult despre: Carmen de la Salciua, karym,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 25 Noiembrie 2020
Karym le-a făcut o surpriză fanilor săi și a colaborat cu nimeni alta decât Carmen de la Sălciua, supranumită și „Regina YouTube-ului”, pentru melodia „Minim doi”, lansată de curând în mediul online.

„Minim doi” este prima piesă pe care Karym și Carmen de la Sălciua o lansează împreună, fiind o melodie de dragoste pe versurile lui Cipri Popescu și cu un videoclip regizat de Duminciuc Bogdan, în care cei doi artiști apar în ipostază de îndrăgostiți.

Citește și

„Trebuie să acceptăm și să ascultăm glasul inimii, să acceptăm și să îmbrățișăm dragostea pentru a fi fericiți. Dacă rămânem captivi în prejudecăți, acel foc care arde în interiorul nostru nu va face nimic altceva decât să ne distrugă din interior acele sentimentele înăbușite, ascunse și puse undeva într-un colt, departe în sufletul nostru. Dacă ar fi să descriu mesajul piesei într-un cuvânt, acela ar fi: Asumare, a spus Karym.

„Le mulțumesc celor care s-au ocupat de proiectul acesta frumos și sper să fie încă o colaborare care va fi primită bine de cei care ne iubesc”, a încheiat Carmen de la Sălciua.

Vezi și: FERMA. În Plus, episodul 34: George Piștereanu vorbește despre strategiile din Ferma

FULLSCREEN
„Trebuie să ascultăm glasul inimii”! Carmen de la Sălciua si Karym, clipul momentului?
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies