463 de “înotători” virtuali schimbă România la a opta ediție Swimathon București! Implică-te și tu! 

463 de înotători virtuali schimbă România la a opta ediție Swimathon București! Implică-te și tu!
Citeste mai mult despre: Swimathon, #nefacembine, campanie,
Data publicarii: 30 Iunie 2020
Data actualizare: 30 Iunie 2020
Fundația Comunitară București a organizat a opta ediție Swimathon București sâmbătă și duminică, 27-28 iunie, în noua formulă de #SwimAtHomeWeekend. 

Cele 25 proiecte înscrise au fost ajutate de 463 de “înotători” virtuali care au strâns în mai puțin de o lună 445.750 lei de la peste 3.000 donatori. Proiectele au în continuare nevoie de sprijin pentru a-și crește impactul în comunitate, iar campania de strângere de fonduri continuă până pe 10 iulie 2020.

Echipele și “înotătorii” individuali au organizat campanii online de strângere de fonduri sau chiar au înotat în diferite locații. Înotători de performanță sau începători, persoane cu dizabilități, persoane publice, seniori și copii au făcut valuri atât în social media, cât și în bazine, piscine, la mare sau în lac.  

Donațiile se pot face pe platforma Swimathon București, prin plata cu cardul sau prin transfer bancar AICI. Implică-te și tu!


Ce fel de proiecte sunt finanțate la Swimathon? 

Aceasta este a opta ediție a evenimentului și prima ediție în afara bazinului. Oameni de toate  vârstele se implică civic și donează pentru o cauză în care cred și îi conving și pe alții să li se alăture, într-o comunitate a binelui. Poți să fii unul dintre ei dacă donezi AICI!

Anul acesta sunt finanțate proiecte care vizează acordarea de burse pentru antreprenori, educația copiilor din Ferentari, îngrijirea copiilor diagnosticați cu cancer, îngrijirea pacienților cu scleroză multiplă sau terapia copiilor cu autism. Lista completă a proiectelor poate fi găsită aici.  

Despre Fundația Comunitară București 

Fundația pune împreună donatori, ONG-uri sau grupuri de inițiativă pentru a dezvolta comunități în care să ne simțim ca acasă. Construiește mecanisme de donație, fonduri de finanțare sau incubatoare de idei pentru oraș. În opt ani de activitate, s-au adunat fonduri de la companii și donatori individuali și s-au finanțat peste 400 de proiecte și burse din București și Ilfov. Suma investită este de peste 1,5 milioane de euro (7,09 milioane de lei). Prin evenimente de atragere de fonduri de tipul Swimathon București, Fundația Comunitară București oferă un cadru atractiv și relaxant pentru a promova și susține inițiative din oraș. Fundația Comunitară București este parte dintr-o mișcare globală, alături de alte 18 fundații comunitare din România și peste 2.000 în întreaga lume. 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA EMISIUNILE PREFERATE:

FOTO: SWIMATHON BUCUREȘTI
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!